1

Tema: Ali obstoji osnovna formula za zdravljenje vseh bolezni!?

Ali obstoji osnovna formula za zdravljenje vseh bolezni!?

Če bi to bilo možno, bi bilo po vsej verjetnosti lažje zdraviti kot pa sicer, ko je težko odločiti katera vrsta zdravila bi bila učinkovitejša za učinkovito zdravljenje, da bi se pacient tudi čim preje vrnil na svoje delovno mesto, kar naj bi pripomoglo zmanjšati stroške zdravljenja in stroške odsotnosti od dela na delovnem mestu!?

Če bi hoteli izmisliti takšno Formulo, bi morali predhodno dognati/izvedeti, kaj sploh pogojuje nastanku tako različnimi boleznimi, da bi s tem izvedeli, kaj je tista skupna povezava, ki ustvarja vzrok ali pogoj nastanka tako različnih bolezni!?

Nekje je potrebno pričeti!

Sam sem se pričel o tem spraševati v času moje rakove bolezni na prostati!
Opažal sem, da me rana po operaciji nekaj časa boli, ko pa se premaknem  vsaj pol metra, pa me bolečina popusti- kaj to pomeni?

Ker sem že bil radiestezist, sem pričel meriti sevanja, katera sem odkril ravno tam, kjer so se mi bolečine povečale!

Tako se je začela raziskava o odkrivanja vzroka nastanka bolezni, ki je trajala do odkrivanja osnovnih naravnih zakonov o škodljivem vplivu sevanja na celice, celih 16 let in se še sedaj nadaljuje, ko ugotavljam tudi praktično, po primerih z različnimi boleznimi, ko pri vseh ugotavljam zelo učinkoviti  napredek zdravljenja lahko tudi brez zdravil, pod pogojem, da je bolnik izoliran od raznih škodljivih sevanj !

To pomeni da je osnovna formula zdravljenja vseh bolezni predvsem popolna zaščita od raznih škodljivih sevanj!

V praktičnem primeru je potrebno sledeče:
Bolezen se vsaka ( če le ni nalezljiva), ozdravi tako, če obolelo telo ali del obolelega telesa očistimo negativne energije!

Pojem takšnega čiščenja je že znan, vendar pa to sedaj lahko opravlja tudi vsakdo z raznimi preurejenimi orodji: vode, poldragega kamna, lesa in drugo, če so ti predmeti ali orodja dimenzionalno in oblikovalno usklajeni po naravnih/ biotronskih zakonitosti, medtem pa je temeljno, da je bolnik izoliran ves čas od škodljivih sevanj!

Čiščenje od negativne energije se čisti lahko večkrat dnevno toliko dni, da negativne energije v telesu ni več zaznati, kar daje znak, da je bolezen, kakorkolišna je že bila, po tem odstranjena, oziroma je bolnik ozdravel! 

Moj lep pozdrav!                                                                         
                                 Kajster