1

Tema: Zdravje in športna aktivnost

Koliko časa preživite na svežem zraku? Se poslužujete športne aktivnosti, da se z njo obvarujete pred predhladi in obolenji?

Imate predlog za sobotni ali nedeljski izlet? Kam bi predlagali vi?

Izpraševalec - kaj, kako, kje, kdaj - Povejte svoje mnenje! - http://www.ePosavje.com

2

Re: Zdravje in športna aktivnost

Izpraševalec napisal:

Koliko časa preživite na svežem zraku? Se poslužujete športne aktivnosti, da se z njo obvarujete pred predhladi in obolenji?

Imate predlog za sobotni ali nedeljski izlet? Kam bi predlagali vi?

Jaz hodim na aerobiko,rolam se hodim vsak dan 4 km in to v hrib ne kadim ne pijem in vseeno sem imela gripo

3

lani nisem izvajal nobenih športnih aktivnosti, pa nisem bil nič bolan
letos skoraj vsak dan hodim na grmado in okoli nje + vaje za moč, pa ravno tako nisem bil še nič bolan tongue

mimogrede,  ob vseh pločnikih zgrajenih v predvolilnem letu bi se kdo lahko spomnil narediti še enega na sremiški cesti( od zdolske vsaj do zadnjih hiš pred gozdom ), kjer vsak dan v hribe štarta več deset pohodnikov ( ob vikendih pa več kot sto ), ki s(m)o izpostavljeni tam nič kaj previdno vozečim dirkačem

4

krčan napisal:

lani nisem izvajal nobenih športnih aktivnosti, pa nisem bil nič bolan
letos skoraj vsak dan hodim na grmado in okoli nje + vaje za moč, pa ravno tako nisem bil še nič bolan tongue

mimogrede,  ob vseh pločnikih zgrajenih v predvolilnem letu bi se kdo lahko spomnil narediti še enega na sremiški cesti( od zdolske vsaj do zadnjih hiš pred gozdom ), kjer vsak dan v hribe štarta več deset pohodnikov ( ob vikendih pa več kot sto ), ki s(m)o izpostavljeni tam nič kaj previdno vozečim dirkačem

Se strinjam stabo :)Jaz pa hodim na drugo stran v hrib vsak dan pa tudi ni pločnika na Gunte cez Roke