Tema: Zdravje in športna aktivnost
Koliko časa preživite na svežem zraku? Se poslužujete športne aktivnosti, da se z njo obvarujete pred predhladi in obolenji?
Imate predlog za sobotni ali nedeljski izlet? Kam bi predlagali vi?
| Želite objaviti svojo novico ali dogodek? - Kliknite! | ![]() | |||
| ||||
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Posavje forum - Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Sevnica, ... » Zdravje » Zdravje in športna aktivnost
Strani 1
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
Koliko časa preživite na svežem zraku? Se poslužujete športne aktivnosti, da se z njo obvarujete pred predhladi in obolenji?
Jaz hodim na aerobiko,rolam se hodim vsak dan 4 km in to v hrib ne kadim ne pijem in vseeno sem imela gripo
lani nisem izvajal nobenih športnih aktivnosti, pa nisem bil nič bolan
letos skoraj vsak dan hodim na grmado in okoli nje + vaje za moč, pa ravno tako nisem bil še nič bolan ![]()
mimogrede, ob vseh pločnikih zgrajenih v predvolilnem letu bi se kdo lahko spomnil narediti še enega na sremiški cesti( od zdolske vsaj do zadnjih hiš pred gozdom ), kjer vsak dan v hribe štarta več deset pohodnikov ( ob vikendih pa več kot sto ), ki s(m)o izpostavljeni tam nič kaj previdno vozečim dirkačem
lani nisem izvajal nobenih športnih aktivnosti, pa nisem bil nič bolan
letos skoraj vsak dan hodim na grmado in okoli nje + vaje za moč, pa ravno tako nisem bil še nič bolanmimogrede, ob vseh pločnikih zgrajenih v predvolilnem letu bi se kdo lahko spomnil narediti še enega na sremiški cesti( od zdolske vsaj do zadnjih hiš pred gozdom ), kjer vsak dan v hribe štarta več deset pohodnikov ( ob vikendih pa več kot sto ), ki s(m)o izpostavljeni tam nič kaj previdno vozečim dirkačem
Se strinjam stabo :)Jaz pa hodim na drugo stran v hrib vsak dan pa tudi ni pločnika na Gunte cez Roke
Sporočil [ 4 ]
Strani 1
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija