Vsi ste kritiki, ko je vse tak anonimno. Pa povejte svoje mnenje pred dvorano, če sploh hodite na tekme... Pač je pršu čas, ko se mora klub postavit na raven 1A lige, in vsaj za leto ali dve pustiti način dela 1B lige pri miru. In ja, razumljivo je, da naši fantje niso zadovolni z vsem kar se jim dogaja, sam lanska postava bi bla letos preslaba kar se je tudi že izkazalo na začetku sezone. Verjamem, da je tak način loterija za celo generacijo kluba, ker če jim ne uspe, je vprašanje kdo bo pol sploh še v 1B sestavlu ekipo in kje se bodo zasidral. Itak so pa vsem igralcem odprte vse možnosti, tako tujcem, kot našim fantom, ne samo v našem klubu, ampak v vseh. Vsi klubi delajo tako, ne vem zakaj bi mi mogli silit z glavo skozi zid, če ne gre. Podpiram vse igralce, vse okrepitve so po večini zelo uspešne, trener dela dobro in odločno. Škoda, da se je tako zgodil z Okijem, sam to je cena razvoja. Nismo pa glih slovan, da bi mel 3 miljone dnara, da bi zormana, jeraja, brumna kupl. Sprijaznte se...
Glede NPB je pa takole. Povejte en klub v 1A, ki ga navijači podpirajo, kot NPB našega. Če ne bomo mi navijal, kdo pa potem bo? A bomo tujce poklical? Najeli koga? Včasih je kej neokusnega, sam to so le manjše packe v celotni sliki. Upam se trditi, da ima NPB največ gostovanj med vsemi navijaškimi skupinami, delajo vzdušje, kljub slabem rezultatu na semaforju.
Zdej pa itak, kaj sledi. Vsi trije belozvezdniki pocitirite, pa popluvite moj komentar, sam to, da bote mel v dobovi kdaj tak klub, so samo sanje... Pejte raj za Osiguranje ZG navijat...