126

Re: Krški rokometaši v 1.A ligi

Slaba poteza kluba oziroma trenerja da postavi v ekipo tako mlada igralca kot sta kodrič in pustavrh. Ne rečem za kodriča, ki sicer je zelo perspektiven igralec in že tako ali tako poleg lige svojega letnika igra še za kadete in mladince in je hkrati tudi reprezentant bi počasi lahko začel dobivati priložnost, ne pa da paraktično brez enega članskega treninga že pride v ekipo. Za pustavrha sem pa brez besed saj še v ligi kjer igra s svojimi vrstniki ne naredi praktično nič in deluje popolnoma izgubljen. Ne vem kam vse to pelje še mal pa bo od glaserja sin zaigral za člane, ki pa je star okoli 8 let vsaj zdi se mi, pa od kozoleta tud. Pa Lp.

127

pa ne morm verjet!!!SRAMOOOOOOTA za Krško!!kaj mene briga kaj imajo igralci med seboj!!kaj me briga če ma kdo več kdo manj!!!to je blamaža!!bosanci,hrvati sestavljajo 1 ekipo-postavo krškega!!pa saj to je žalostno glede na to,da domači sedijo!!
brilija nazaj v krško,žiga naj igra ne pa,da  že kadet,katerem se ni cas v članski ekipi igra pred njem,toni čanzar sploh ni v postavi.......pa vi ste nori!!!!!!!!!!
če bi šla ekipa samo z domačimi igralci ne bi bilo take sramote!!!!pa kaj mi plačujemo,kake karte=??še prosli boste gledalce da pridejo v "letečo hrvasko-bosansko dvorano"bo treba mal v balon in dobovo na tekme igrajo vsaj s SRCEM!!!!!

lep pozdrav

128

ka ti kr neki prbijas brilija nazaj ka ti sploh ves kak nasi golmani branjo?kak lahk sploh kej komentiratetekmo v celju?ka ste bli tam vete ka se je vse dogajal?
lp

129

Spoštovani vsi, ki pišete "trače" na forumu!!!!

Nima smisla odgovarjat na vaše bedne izjave, ker ste samo dokazal, da nimate pojma o ROKOMETU!!!!!!!!!!!!

Lp

130

domač napisal:

Spoštovani vsi, ki pišete "trače" na forumu!!!!

Nima smisla odgovarjat na vaše bedne izjave, ker ste samo dokazal, da nimate pojma o ROKOMETU!!!!!!!!!!!!

Lp

lepo povedano in to pametujejo tisti keri ne hodijo na tekme ali tisti ko so zacel sele letos hodit na tekme ko je krsko v prvi ligi

131

bosanci,hrvati sestavljajo 1 ekipo-postavo krškega!!pa saj to je žalostno glede na to,da domači sedijo!!

Saj vsako zgodbico pa res ni treba obrniti na narodnostno raven. Na tem forumu so se pokazali tudi strpni debaterji. Je pa igralce najlažje popluvat.. Češ, saj so vsega hudega navajeni.. Pa kdo bo še rekel, da so plačani zato, da poslušajo negodovanje gledalcev...

Dolgo časa (in s krepko žuljavimi rokami) gradiš zgodbo, da jo potem ob takšni priložnosti (visok poraz v Celju) uspehov željni navijači razbijajo kot hišico iz kart. (glej zgornji citat)

Prva sezona v prvenstvu, gledalci pa pričakujejo (skoraj pa ne) državni naslov. Dajmo jim priložnost...

Nazadnje urejal Blaž (11.11.2009 22:02)

132

brilija nazaj v krško,žiga naj igra ne pa,da  že kadet,katerem se ni cas v članski ekipi igra pred njem,toni čanzar sploh ni v postavi.......

bogi brili... ka vam je naredu?

133

Vsi ste kritiki, ko je vse tak anonimno. Pa povejte svoje mnenje pred dvorano, če sploh hodite na tekme... Pač je pršu čas, ko se mora klub postavit na raven 1A lige, in vsaj za leto ali dve pustiti način dela 1B lige pri miru. In ja, razumljivo je, da naši fantje niso zadovolni z vsem kar se jim dogaja, sam lanska postava bi bla letos preslaba kar se je tudi že izkazalo na začetku sezone. Verjamem, da je tak način loterija za celo generacijo kluba, ker če jim ne uspe, je vprašanje kdo bo pol sploh še v 1B sestavlu ekipo in kje se bodo zasidral. Itak so pa vsem igralcem odprte vse možnosti, tako tujcem, kot našim fantom, ne samo v našem klubu, ampak v vseh. Vsi klubi delajo tako, ne vem zakaj bi mi mogli silit z glavo skozi zid, če ne gre. Podpiram vse igralce, vse okrepitve so po večini zelo uspešne, trener dela dobro in odločno. Škoda, da se je tako zgodil z Okijem, sam to je cena razvoja. Nismo pa glih slovan, da bi mel 3 miljone dnara, da bi zormana, jeraja, brumna kupl. Sprijaznte se...

Glede NPB je pa takole. Povejte en klub v 1A, ki ga navijači podpirajo, kot NPB našega. Če ne bomo mi navijal, kdo pa potem bo? A bomo tujce poklical? Najeli koga? Včasih je kej neokusnega, sam to so le manjše packe v celotni sliki. Upam se trditi, da ima NPB največ gostovanj med vsemi navijaškimi skupinami, delajo vzdušje, kljub slabem rezultatu na semaforju.

Zdej pa itak, kaj sledi. Vsi trije belozvezdniki pocitirite, pa popluvite moj komentar, sam to, da bote mel v dobovi kdaj tak klub, so samo sanje... Pejte raj za Osiguranje ZG navijat... lol

134

res je, da krška ekipa , kljub, lanskoletnem prvem mestu v 1.b ligi, ni bila priemrljiva z ekipo Klima Petek, katera , je sestavljala ekipo par let, ne samo za uvrstitev v 1.a ligo, temveč tudi za konkurenčno nastopanje v tej ligi.  Priemr Klima Petek, je pred lansko sezono v klub pripeljal Roka Ivančiča, igralca, brez katerega bi se lansko leto prav tako uvrstili v 1.a ligo, vendar , on je bil ciljan igralec, za v 1.a ligo, da boz ekipo že leto prej...Pač gledali so malo dalje...RK Krško je šel korak , po korak..in so imeli kratkoročnejše cilje, katere so tudi uspešno izpolnjevali...Zdaj, ali je prav, da so se odločili za zamenjavo trenerja....to bo ćas pokazal..je pa definitivno, da so igrali na karto, da ostali sodelujoči, ne bodo mogli zaradi finančnih problemov normalno dokončati lige....in tu z realnim gospodarjenjem jim dajem popolnoma prav...po kadrovski strani, pa to ni ekipa , ki bi zagotavljala nek progres, afirmacijo domačih igralcev...garantira samo obstanek v ligi...Pohvale vredna novega trenerja je sigurno forsiranje Cehteta, ki je zna ob normalnem razvoju postat pravi igralec...še enkrat pa povdarjam, kapo dol...za držanje dogovora z igralci oziroma podpisanih pogodb, ker to je ključ obstanka v ligi.....Sicer pa dragi Krčani, Posavci....ne igra se rokomet samo v Krškem...Sevnica v 1.B Ligi se prebuja, Brežice in Dobova sta na pragu lige...tudi tam se igra rokomet...z velikim R...in baje je tam , več potentnih igralcev . ki bi znali igrat dober rokomet v 1. ligi....

135

KrčanPoNaravi napisal:

Zdej pa itak, kaj sledi. Vsi trije belozvezdniki pocitirite, pa popluvite moj komentar, sam to, da bote mel v dobovi kdaj tak klub, so samo sanje... Pejte raj za Osiguranje ZG navijat... lol

KrčanPoNaravi, če bi kej poznal zgodovino posavskega rokometa, bi vedel, da je v dobovi BIL (pred 10 in še več leti) tak oz. še boljši klub, sedaj ga pa nažalost ni več in zgleda, da ga še en čas tut nebo, ker ni interesa pri tistih vodilnih.
poglej si tale link http://www.eurohandball.com/ec/city/men … AFP+Dobova
Dobova je bla med prvimi tremi v državi v svojih najboljših časih in v ehf tekmovanju.

Mislim, da si posavje več kot zasluži enega stabilnega prvoligaša in upam, da se bo to tut zgodilo, Krško je na dobri poti. Ostali klubi si pa zaslužijo zaenkrat vsaj 1.b ligo, ker v posavju se je vedno igral dober rokomet in tudi veliko dobrih igralcev prihaja iz naše pokrajine!

Lp

136

KrčanPoNaravi napisal:

Vsi ste kritiki, ko je vse tak anonimno. Pa povejte svoje mnenje pred dvorano, če sploh hodite na tekme... Pač je pršu čas, ko se mora klub postavit na raven 1A lige, in vsaj za leto ali dve pustiti način dela 1B lige pri miru. In ja, razumljivo je, da naši fantje niso zadovolni z vsem kar se jim dogaja, sam lanska postava bi bla letos preslaba kar se je tudi že izkazalo na začetku sezone. Verjamem, da je tak način loterija za celo generacijo kluba, ker če jim ne uspe, je vprašanje kdo bo pol sploh še v 1B sestavlu ekipo in kje se bodo zasidral. Itak so pa vsem igralcem odprte vse možnosti, tako tujcem, kot našim fantom, ne samo v našem klubu, ampak v vseh. Vsi klubi delajo tako, ne vem zakaj bi mi mogli silit z glavo skozi zid, če ne gre. Podpiram vse igralce, vse okrepitve so po večini zelo uspešne, trener dela dobro in odločno. Škoda, da se je tako zgodil z Okijem, sam to je cena razvoja. Nismo pa glih slovan, da bi mel 3 miljone dnara, da bi zormana, jeraja, brumna kupl. Sprijaznte se...

Glede NPB je pa takole. Povejte en klub v 1A, ki ga navijači podpirajo, kot NPB našega. Če ne bomo mi navijal, kdo pa potem bo? A bomo tujce poklical? Najeli koga? Včasih je kej neokusnega, sam to so le manjše packe v celotni sliki. Upam se trditi, da ima NPB največ gostovanj med vsemi navijaškimi skupinami, delajo vzdušje, kljub slabem rezultatu na semaforju.

HVALA KRĆAN PO NARAVI.. U LIGI SO (ČE) SO  SAMO ENA ALI DVE NAVIJAŠKI SKUPINI! TAKO DA KDOR IMA KAJ ZA POVEDAT MU DAMO MEGAFON PA NAJ PRED VSEMI POVE KAJ MU NE PAŠE.. VSE SI (SKORAJ) SAMI POKRIJEMO! VSE STROŠKE, VSA GOSTOVANJA...GLEDE TISTIH PACK (DEJ GA smrček, SUDIJA CIGANE... itd) KDO SE PA NE DERE TEGA!??? LEPO VAS PROSIM... ZMERAM SE BOMO POTRUDL.. TUD KO PRIDE PORAZ.. NI PANIKE.. SRCE STE PUSTIL.. BOLŠE BO.. TUDI GOSTUJOČIM IGRALCEM ZNAMO ZAPLOSKAT.. SPOMNTE SE ŠMARTNO 99.. TAKO DA.. LJUDJE SAMI ROKOMETAŠI PRIZNAJO DA JIM JE LAŽJE IGRAT Z NAMI KOT BREZ NAS...

NPB 4EVER

LEP POZDRAV OD ULTRAS NPB...

NA JUŽNI STRANI, NA JUŽNI STRANI SREMIČA... NAVIJAMO NAVIJAMO ZA KRŠKOOOOOOOOOOO!

137

patriot napisal:

pa ne morm verjet!!!SRAMOOOOOOTA za Krško!!kaj mene briga kaj imajo igralci med seboj!!kaj me briga če ma kdo več kdo manj!!!to je blamaža!!bosanci,hrvati sestavljajo 1 ekipo-postavo krškega!!pa saj to je žalostno glede na to,da domači sedijo!!
brilija nazaj v krško,žiga naj igra ne pa,da  že kadet,katerem se ni cas v članski ekipi igra pred njem,toni čanzar sploh ni v postavi.......pa vi ste nori!!!!!!!!!!
če bi šla ekipa samo z domačimi igralci ne bi bilo take sramote!!!!pa kaj mi plačujemo,kake karte=??še prosli boste gledalce da pridejo v "letečo hrvasko-bosansko dvorano"bo treba mal v balon in dobovo na tekme igrajo vsaj s SRCEM!!!!!

lep pozdrav

PATRIOT TI SI BUDALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CIGAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEOKUSEN!!!!!!!

138

bravo posavc

139

Podpiram vse igralce, vse okrepitve so po večini zelo uspešne, trener dela dobro in odločno. Škoda, da se je tako zgodil z Okijem, sam to je cena razvoja. Nismo pa glih slovan, da bi mel 3 miljone dnara, da bi zormana, jeraja, brumna kupl.

spomni se, da so vsi tile ljubljanski projekti bili kratkometražni. od košarkarskega Geoplina naprej... spomni se tud, kakšne plane so imeli z žensko ekipo Olimpije... Pa so Jankovići pobrali šila in kopita, ekipa pa bla pred stečajem...

140

a de ne seri. dubuvčani da bumo ftel met tak klub!? Da lahko samo sajamo o njem?! zaka le?! ker mate gnara pa se silite v prvi ligi da glih ne izpadete?! ker kradete talente celem posavji?! ker ste mel tak gnilo domačo bazo da nucate tujce?! in ko rečem tujce ne rečem tujce kot hrvate, bosance,...ampak sevničane, dubuvčane?! katere si vi kar prisvojite za svoje?!
fant moj mi smo za razliko od vas pustil vlki pečat v slovenskem rokometi... se še zmislim na tv ko je reko milovanovič...lep pozdrav iz dobove, vasi kjer vsi živijo za rokomet...šojat,denič,ocvirk,simonovič,...pravi igrači. ne pa vaši kvazi zvezdniki.
jebeni ultrasi ste vi, celo zmerjat si upate...opasni dečki. aja a to mate ultras al casual stil oblačenja? al gengsta bronx nigger shit?! ni mi jasno zaka kao jaki ultrasi v koti dvorane se prčite namesto ob igrišči?! vas je strah?!

141

handball napisal:

a de ne seri. dubuvčani da bumo ftel met tak klub!? Da lahko samo sajamo o njem?! zaka le?! ker mate gnara pa se silite v prvi ligi da glih ne izpadete?! ker kradete talente celem posavji?! ker ste mel tak gnilo domačo bazo da nucate tujce?! in ko rečem tujce ne rečem tujce kot hrvate, bosance,...ampak sevničane, dubuvčane?! katere si vi kar prisvojite za svoje?!
fant moj mi smo za razliko od vas pustil vlki pečat v slovenskem rokometi... se še zmislim na tv ko je reko milovanovič...lep pozdrav iz dobove, vasi kjer vsi živijo za rokomet...šojat,denič,ocvirk,simonovič,...pravi igrači. ne pa vaši kvazi zvezdniki.
jebeni ultrasi ste vi, celo zmerjat si upate...opasni dečki. aja a to mate ultras al casual stil oblačenja? al gengsta bronx nigger shit?! ni mi jasno zaka kao jaki ultrasi v koti dvorane se prčite namesto ob igrišči?! vas je strah?!

WHITE SMRADS.. KUMI ČAKAMO DA VAS KJE DOBIMO.. SAM ŠKODA KER BO TO V MOŽNO LE V 3.LIGI... ČEZ MOGOČE 15.LET...    GLEDE FANTOV IZ BRONXA.. MISLIM DA NE MISLIŠ PRAVIH.. KER NI NIHČE GENGSTA KOT SI TI MISLIŠ.. SO MALO BOLJŠI OD "TISTIH"

LAHKO PA TVOJO MAMO PRPELEŠ pa ti jo sprčimo!!!!!!!!!!! u kotu dvorane..

krško 4ever

142

Prosimo za strpno debato!

Posavje - Brežice, Krško, Kostanjevica na Krki, Sevnica, Radeče, Bistrica ob Sotli

143

Alo handball, veš zakaj so naši navijači v "kotu"? ker mamo večo dvorano kot jo mate vi, pa še vedno so dost blizi igrišču, da lahk spodbujajo svoje igralce. kdo je pa kriv sevničanom, dobovčanom in ostalim da igrajo v Krškem, sej so se sami odločl da bojo igral za boljši klub. zdj bom dau primer hrvaškega fuzbala: vsi v okolici Zagreba hočejo igrat za Dinamo, ker je najboljši, v Dalmaciji pa hočjo vsi igrat za Hajduk. isto je tuki pr nas, Krško je najboljši ambcije za prvo ligo so ble in so pršl k nam. in kje je zdj tuki problem??ti pa govoriš ko da so jim dal vreče na glavo jih dal v kombi pa jih v Krško prpelal. pa ko govoriš da ste pustil pečat v rokometu, kdo pa pravi da ga naši fantje ne bojo? majo daleč najmanjši proračun tak, da pustmo jim neki časa da se ujamejo s to prvo ligo. zdj ste Dobovčani glasni za znoret tut za navijanje a ste mel dve let nazaj tko nagravžn transparent da glava peče, ko ste mel gor napisano da je NEK rak Slovenije pa bi te vprašu kuk Dobovčanov se preživlja s tem rakom ha? tak da ja bedni ste big_smile

144

transparent je bil, Krško rak Slovenije, kar je čisto drugače. in takega mnenja smo tudi. pa lahko vzameš dobesedno ali bereš med vrsticam. in to je odličen transparent, je jasen, ma udarno sporočilo, vlki...za razliko od npb ki so mel neki referat za v šolo...roko na srce...niti eno črko nisem vido niti sporočila ne vem...vido sem sliko tega in še zde mi ni jasno ka naj to pomeni...saj rečem...ultras beseda vam je tuja...

145

ne vem zakaj se kregate, kateri klub je pustil večji pečat v slovenskem rokometnem prostoru nobeden posebnega, največjega svoje čase pred mnogimi leti RK Brežice in ŽRK Brežice. dobovčan, naštej mi štiri igralce dobovčane, ki so igrali prvo državno ligo istočasno, ne pa v vsej svoji zgodovini, najboljšo generacijo je dobova imela takrat, ko jih je baje treniral krćan in je kasneje igrala dober rokomet in nekateri ga igrajo še danes Barišič,stanjko,čanžarja npr.
takrat v prvi ligi je za dobovo igralo več krčanov kot dobovčanov. dobovčan naštej mi dobovčana, ki je uspel razen barišiča, ki ga je oče kot mladega igralca prodal kopru. kdo je bil kdaj reprezentant slo iz dobove, kakšen pečat ste dobovčani pustili. brez igralcev od drugod se ne da, ker je baza v posameznem kraju premala, to velja tudi za krško, ki je pri uspehih tudi v tedanji jugi in kasneje igrala v prvi ligi vendar je bilo vedno več igralcev od drugod pa čeprav  iz posavja. koliko igralcev, ki niso iz dobove ima danes vaša ekipa v tretji ligi in koliko trboveljčanov, več kot domačih.
mislim, da se je brezvezno medseboj kregati, mislim, da bi bilo potrebno stopiti skupaj, pomagati eden drugemu, le tako bi lahko v doglednem času imeli eno prvoligaško ekipo in morda tri prvo b ligaške v posavju, s pretežno domačim kadrom. kar pa se tiče navijačev pa menim, da je prav da navijate za svojo ekipo, kar je logično, spoštovati pa je potrebno tudi nasprotnika, pa čeprav je iz dobove ali krškega.

146

...če je že debata o tem, kdo je pustil pečat v slovenskem rokometu,,,ne morete mimo sevničanov, ki so v časih stare juge igrali v drugi zvezni ligi, skupaj z celjem in slovanom...Da spomnim, v tistem momentu, slovenski rokomet ni imel predstavnika v 1. jugo ligi...Igralci kot Šilc, Svažič, Trbovc, Možic , kasneje Šumej in Novšak so sigurno pustili velik pečat v slo rokometu....Konec koncev je bil Šumej kasneje član blesteče Slovanove ekipe, ki je bila vice prvak EvrOPE...Kakor tudi Gorišek in Berglez, ki sta prišla iz Brežic...V novejši zgodovini, pa kakih velikih vtisov ni pustil noben posavski klub, čeprav je Dobovo nekaj časa nosila evforija igranja v 1.drl, tu pa tam zraste še kak igralec prvoligašlega kalibra....Kar pa je premalo posavski bazen in ideje o združevanju klubov ali pomoči so brezpredmetne...Ker vedite, da rivaliteta dela kvaliteto, to ne pomeni ,da morajo klubi med seboj si nagajat, vendar, pozabite, da bo Dobova delala igralce za Krkško ali obratno ali pa Sevnica ali katerkoli klub...zdrava rivaliteta, pomeni povečanje zanimanja ljudi za rokomet, polne dvorane, većje zanimanje gospodarstva, več denarja, boljše pogoje in to je to....

147

kk'95 napisal:
handball napisal:

WHITE SMRADS.. KUMI ČAKAMO DA VAS KJE DOBIMO.. SAM ŠKODA KER BO TO V MOŽNO LE V 3.LIGI... ČEZ MOGOČE 15.LET...    GLEDE FANTOV IZ BRONXA.. MISLIM DA NE MISLIŠ PRAVIH.. KER NI NIHČE GENGSTA KOT SI TI MISLIŠ.. SO MALO BOLJŠI OD "TISTIH"

krško 4ever

CASUAL KK ....noben gangsta nigger shit...
mi vsaj imamo dvorano...oziroma kr 3 smile za razliko od vase ki ima 3 vrste pa pol.... big_smile
ps. ni vazno če je  krško predzadnji na lestvici,samo da je dobova zadnja big_smile

148

1x krčan zmerom krčan napisal:

Alo handball, veš zakaj so naši navijači v "kotu"? ker mamo večo dvorano kot jo mate vi, pa še vedno so dost blizi igrišču, da lahk spodbujajo svoje igralce. kdo je pa kriv sevničanom, dobovčanom in ostalim da igrajo v Krškem, sej so se sami odločl da bojo igral za boljši klub. zdj bom dau primer hrvaškega fuzbala: vsi v okolici Zagreba hočejo igrat za Dinamo, ker je najboljši, v Dalmaciji pa hočjo vsi igrat za Hajduk. isto je tuki pr nas, Krško je najboljši ambcije za prvo ligo so ble in so pršl k nam. in kje je zdj tuki problem??ti pa govoriš ko da so jim dal vreče na glavo jih dal v kombi pa jih v Krško prpelal. pa ko govoriš da ste pustil pečat v rokometu, kdo pa pravi da ga naši fantje ne bojo? majo daleč najmanjši proračun tak, da pustmo jim neki časa da se ujamejo s to prvo ligo. zdj ste Dobovčani glasni za znoret tut za navijanje a ste mel dve let nazaj tko nagravžn transparent da glava peče, ko ste mel gor napisano da je NEK rak Slovenije pa bi te vprašu kuk Dobovčanov se preživlja s tem rakom ha? tak da ja bedni ste big_smile

Hja no s temke se pa res ne morm čist strinjat da ni nben nbenga u kršk spravlu, na nektere fante iz sevnce  je blo velik pritiska naj pridejo  u kršk  nben se ni ponuju kr prštejte jih kok jih mate sevnčanu , no ja tamlada dva sta vam že ušla , s tadrugimi pa tut vprašanje kuk dolg bote fural, plazi je že letos mislu nehat. ostali če bojo sedel tut vprašanje kuk dolg bojo tko da bol po pamet se mente, res vam želim dab se u ligi obdržal , kar roko na srce letos neb smel bit problem , če se vam pa zgodi da izpadete se pa drug let tko u b ligi srečamo pa verjem mi da bas bo sevnca naprala da nazaj u kršk ne bote najdl, ne bo več bosancev pa tut hrvatu ne pa dobovčanu sevčanu breščanu tut najbrž ne kukr delate, škoda pa je kr dobr kazal neki časa za ceu posavje da bomo mel stabilnga prvoligaša iz domačih pobov ,

lp  u krško iz ostalga dela posavja

149

plazi bi že nehal, pa mu dinarčki, ki jih kasira ne smrdijo, zato pa še igra.

150

cast napisal:
kk'95 napisal:
handball napisal:

krško 4ever

CASUAL KK ....noben gangsta nigger shit...
mi vsaj imamo dvorano...oziroma kr 3 smile za razliko od vase ki ima 3 vrste pa pol.... big_smile
ps. ni vazno če je  krško predzadnji na lestvici,samo da je dobova zadnja big_smile

oh mi prosim poveš enga ki je casual oblečen?! sploh veš ka to je?! vsi skp majmuni nimate dost da kupte eno burberry majčko...