351

Re: Krški rokometaši v 1.A ligi

ne sem kr krčan,nisem ne dubovčan,ne brežičan....sem kr iz okolice krškega....in verjemte da so te stvari resnične,ker tudi v poletju ko se nihče ne ukvarja s rokometom v posavju se js.....klub in savič se pač nista mogla dogovorit glede plačila....in je raje savič odšel v novi klub......za tiste ki pa temu še kr ne verjamejo se boste pa kmalu sprijaznli,ko bodo prvi treningi in si pejte pogledat kdo bo še igral za rk krško,bo pa tudi kmalu objavljeno igralci rk krško na spletu......trenutno pa tujcev ni nič več v klubu.....no name....verjemi da se bo marsi kaj spremenilo v klubi in še kje drugje.....zapomni si te stavke....da nebo potem v jok pa na drevu.......

352

To da Savič odhaja skoraj da ne vrjamem, to da sta pa se klubu že skoraj gotovo pridružila vratar rok jelovčan in pivot žiga drugovič pa bolj drži...drugače pa upam da klub v prihodnji sezoni uspe sestavit ekipo ki bo sposobna ponovne uvrstitve v prvo ligo in tam tudi obstati s to ekipo ki bo prvo ligo priborila. Upam da ne bo spet kakšnega nespametnega kupovanja tujcev za katere so plačali kar velike denarje v primerjavi z domačimi igralci vendar pa svoje denarne vrednosti niso pokazali tudi na igrišču.

Srečno, LP

353

no name napisal:
bizonn napisal:

nova senzacija v rk krško....po besedah krčanov je prišlo na dan da je klub zapustil še zadnji igralec(TUJEC)kosta savič.......krško bo končno enakovredno dobovi in brežicam........saviču pa želim uspešno karijero in veliko uspehov....

to more bit spet neki dobovčan al pa brežičan...ku je fouš krškem in misl da če ekipo zapusti 1igralec da se vse podre... kar pr krški ekipi sploh ni res....   a useen js mislm da je to precej nategnjen...

http://www.dnevniavaz.ba/sport/rukomet/ … -ruhu.html

Savič je resnično odšel! tako da...

354

Ja maš res Savič je odšel......... ostane pa Knez nism lih naudušen nad to odločitvijo,

355

knez je odpeketal

356

ma ka je z vami ka vam res ni jasno da nobenega tujca ni več v krškem klubu....vsi so že zdavnaj odšli(savič,knez,arapovič,stevanovič,sever,...jani...)vsi so že prekinili pogodbe.......ker pač niso pršli z besedo in dogovorom na dan.....gre se pa tudi glede plačil(nižje plače).....ki jim ga klub dolguje......moje mišlenje je tako da jaz in marsi kdo od vas bi šel za veči denar drugam,sploh pa bližje svojemu kraju.....intelektualci!!!!!!!!!sprjazente se s tem,usoda se pač začne pisati v začetku septembra......vidim da marsikdo tukaj spremlja krški rokomet da bi se prepiral,drugače pa nima pojma,kaj se dogaja,.....drugi pa ste seznanjeni ampak ne tako kot si mislite,........in ste preveč pametni,da vas nebi preveč bolelo odhodi tujcev,pejte v mercator in si kupte robčke,ali v m-shop in si kupte pištolo in......bom....pa bo vašega tolmačenja in žalosti konec.......krško bo vsekakor igralo za boj na vrhu lestvice in preboj nazaj v 1,elitno ligo.......

357

sosedova rit napisal:

ma ka je z vami ka vam res ni jasno da nobenega tujca ni več v krškem klubu....vsi so že zdavnaj odšli(savič,knez,arapovič,stevanovič,sever,...jani...)vsi so že prekinili pogodbe.......ker pač niso pršli z besedo in dogovorom na dan.....gre se pa tudi glede plačil(nižje plače).....ki jim ga klub dolguje......moje mišlenje je tako da jaz in marsi kdo od vas bi šel za veči denar drugam,sploh pa bližje svojemu kraju.....intelektualci!!!!!!!!!sprjazente se s tem,usoda se pač začne pisati v začetku septembra......vidim da marsikdo tukaj spremlja krški rokomet da bi se prepiral,drugače pa nima pojma,kaj se dogaja,.....drugi pa ste seznanjeni ampak ne tako kot si mislite,........in ste preveč pametni,da vas nebi preveč bolelo odhodi tujcev,pejte v mercator in si kupte robčke,ali v m-shop in si kupte pištolo in......bom....pa bo vašega tolmačenja in žalosti konec.......krško bo vsekakor igralo za boj na vrhu lestvice in preboj nazaj v 1,elitno ligo.......

pravkar sem bil v merkatorju, pa so vse prodali, bil je izjemen interes

358

smile:):):):):):):):):):D:D:D:D:D:D:):):):):):):):):):):P:P:P:P:P:P:P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::D:D:D:D:D:D...................tuš......špar........lidl........euro garden........euro spin......kik........:):):):):):):):):):):):):)papaki............

359

hendryk napisal:

smile:):):):):):):):):):D:D:D:D:D:D:):):):):):):):):):):P:P:P:P:P:P:P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::D:D:D:D:D:D...................tuš......špar........lidl........euro garden........euro spin......kik........:):):):):):):):):):):):):)papaki............

šel sem celo v kovinarsko in sop, baje pa da se da dobit v celulozi

360

smile:):):):):):D:D:D:D:D:D:):):):):):)raj bi vzel zadnjo stran cajtng od predvčerejšnjim,kot pa da si zapravljal dragocen čas.........pa še za dvojno funkcijo je uporaben....za solze brisat in rit......:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::):):):):):):):):):):)

361

nimam dnara,pa sem probal z e posavje pa je pretrd

362

Kosta Savić iz Krškega v Bosno BH Gas

Nazadnje urejal ePosavje (29.07.2010 19:15)

Posavje - Brežice, Krško, Kostanjevica na Krki, Sevnica, Radeče, Bistrica ob Sotli

363

Edini tujec, ki ga je res škoda. Tak da, Savić, velik sreče v Bosni... Škoda, no... Sam mogoče res ni lepo, a lepo bi blo videt, glede na razmere, da se tut gdo od naših domačih spravi v kak večji klub v 1A, saj ne verjamem, da je za kakega Čanžarja smotrno da stagnira in vztraja v Krškem, športnikova kariera je kratka, vsakemu pa želimo le najbolje. A ne?

Ej, a mislte da je Savić Candy s sabo vzel? smile)))

364

se strinjam s tabo študentski svet.........mnogi pa tega kar sem napisal že zdavnaj da bo savič odšel se kr niso mogel sprijaznit....tudi marsikdo od npb-jevcev........rokomet in tujci.....tukaj je stvar plačila....če boš plačan tako kot moraš bit,boš igral v tujini,čene greš nazaj v svojo državo in to je to,enim pa kr ni in ni jasn......pa še to v krškem rokometu se bo še dogajalo in še bo nekaj preobratov in presenečenj.......naj še ostane par dni skrivnost......tudi za navijače!!!!!!!!!

365

........baje se nekaj govori da pride v rk krško golman (imperl)golman trimo trebnje......

366

dej vidva občan in hendryk nehita no.....ka sta ena vlka tepca.....nimata pojma u fuzbalu......kaj šele kaj se bo dogajalo v novi sezoni.....kmeta zahojena......itak nista nobena navijača vidva sta pičkin dim....tako kot vsi vaši navijači....nuklearci bi se pa tud že lahka mal zorganiziral pa še kej pametnga nardil ne se pa sam napajat ga po gostilnah.....nardil kako druženje,šli na kako akcijo(doslej ste bili samo na enoj).....neč ni od vas pobu.....se pa sprašujete kaj bi delal ko ni tekm.....sej obstaja druženje...napr.:večer kartanja,keglanje.....kopanje na krki,v šmarješki....itd.....piknik kakšen to pa nč od neč od vas in vođe....!!!!!!!poglejte si malo druge navijače,drugih klubov....organizirajo kak turnir.....pa take đelije......ka pa vi osraneti!!!!!!!!!!!

367

kolikor sem seznanjen z igralci v rk krško je novost uroš šerbec-trener,pomočnik trenerja ostaja sandi markel,igralci pa so sledeči.....novinca eden iz pl celje,drugi pa je golman iz maribora,tujec pa je edini ostal knez......in naši krški(fantje) šampioni.....tako da ne kr neki pametovat....tle pa pluvat en drucga......

368

nuclearc napisal:

kolikor sem seznanjen z igralci v rk krško je novost uroš šerbec-trener,pomočnik trenerja ostaja sandi markel,igralci pa so sledeči.....novinca eden iz pl celje,drugi pa je golman iz maribora,tujec pa je edini ostal knez......in naši krški(fantje) šampioni.....tako da ne kr neki pametovat....tle pa pluvat en drucga......

pa zgleda da se je brili vrnu!!včeraj sm ga zraven vidu!!ne vem če bo še on dobr???!!!:(ne vem pa kak je un drug golman?!

369

brili samo trener zraven naših fantov,drugače je pa še pod registracijo brežic.2-3 tedensko pa trenera v krškem,tanov golman,hm ja to se bo pa še vidlo,kako bo zamenju našega medota!

370

smo 50 dni pred začetkom nove sezone krškega rokometa,sramotno mi je to zakaj klub nič ne obvešča svoje navijače in gledalce,zakaj ste tako neodgovorni in ne podate naprej nove informacije,zakaj skrivate stvari ljudem ki vas ves čas spodbujajo,so vaš dodaten igralec na igrišču,da ne pozabimo navijače ki so vam ze vrsto let ob strani vam v uteho in neskončno pomoč.vas nič ne gane ko pišejo po forumu takšne bedarije o rk krško,res nimate toliko svojega jaza in ratate bolj odgovorni in pišete zasproti o novostih kluba,kaj se dogaja,kam greste,kje ste bili,kaj delate,kdo je odšel,kdo je prišel,vaša internetna stran je že več mesecev enaka in nič ni spremenjeno,nobenih informacij...itd
mlajše selekcije zakaj o njih nič ne pišete,se ne zavedate da so nekateri med najboljšimi v sloveniji zakj tega ne cenite in napišete na internetno stran,rk krško,posavje forum,info posavje,e posavje itd
ko pa že napišete je že cel teden za temi novicami,ali pa se izve iz dnevnih časopisov,čene celo iz katerega drugega kluba,zakaj ste tako neodgovorni,ni mi jasno!!!

371

ka j  jee zejj   n u clea r cii... ... ... ... ... ... ...pa a tak šn  ii   navi jja čiiii,kker nekii dremletee,neč č iz vass,majč kkkk e stee žed obili i ?= nob en od vodj jje nii ressss en:():():()

372

rk je na spletni strani pozabil napisati fenomenalen rezultat z zagrebom na današnji tekmi na rogli

373

Krški rokometaši premagali HRK Gorica. Kdo prišel in kdo odšel?

Posavje - Brežice, Krško, Kostanjevica na Krki, Sevnica, Radeče, Bistrica ob Sotli

374

Hm...

Dejte se nehat spravlat na npb. Mi pustimo vas pri miru, vi pa sam po anonimnih forumih pljuvate po nas. Eden bi se kartu. Prid, pa se bomo kartal. Eden bi rad, da ne hodmo po gostilnah. Pa nam drugo vrsto zabave organiziraj. Eden bi rad pa neke majčke. Pizda, pa sj ni skor noben lani članarine plaču, a stroški so pa še vseen bli. Kože za bobne, avtobusi, organizacija... Kake majčke neki? Dobil ste jih sred sezone na gostovanjih. Zgleda da vas ni blo zraven. Pa sj nebi siku, sam ko se negdo podpiše s seronja, se ti pa kr stoži, kaka mladina, nehvaležna in brezobrazna živi v našem mestu... Pa ni deset vodij, ampak eden. Nehite jambrat, če mate kej za povedat, povejte to osebno, al se pa vsaj z imenom podpište.

Bil sm na prijateljski tekmi, sem zadovolen s tistim kar sem videl. Dobre akcije, hitra igra, močna obramba, disciplina... To je edino, kar sem želel vedeti pred začetkom sezone. Me osebno ne zanima kdo je šel, kam je šel kdo, ampak ali je to še naš klub, ali naši igralci izpoljnjujejo pričakovanja.

Karte bi tip špilal. Hjo, kam smo pršl... smile

375

Študentski svet napisal:

Hm...

Dejte se nehat spravlat na npb. Mi pustimo vas pri miru, vi pa sam po anonimnih forumih pljuvate po nas. Eden bi se kartu. Prid, pa se bomo kartal. Eden bi rad, da ne hodmo po gostilnah. Pa nam drugo vrsto zabave organiziraj. Eden bi rad pa neke majčke. Pizda, pa sj ni skor noben lani članarine plaču, a stroški so pa še vseen bli. Kože za bobne, avtobusi, organizacija... Kake majčke neki? Dobil ste jih sred sezone na gostovanjih. Zgleda da vas ni blo zraven. Pa sj nebi siku, sam ko se negdo podpiše s seronja, se ti pa kr stoži, kaka mladina, nehvaležna in brezobrazna živi v našem mestu... Pa ni deset vodij, ampak eden. Nehite jambrat, če mate kej za povedat, povejte to osebno, al se pa vsaj z imenom podpište.

Bil sm na prijateljski tekmi, sem zadovolen s tistim kar sem videl. Dobre akcije, hitra igra, močna obramba, disciplina... To je edino, kar sem želel vedeti pred začetkom sezone. Me osebno ne zanima kdo je šel, kam je šel kdo, ampak ali je to še naš klub, ali naši igralci izpoljnjujejo pričakovanja.

Karte bi tip špilal. Hjo, kam smo pršl... smile

ZEKO LOPOVEEEEEEEEEEEE,ZEKO LOPOVEEEEEEEEEEEEEE......BRESKVE,JABOLKA,MAFIJA I LOPOVI.....