301

Re: Krški rokometaši v 1.A ligi

NAVIJAČ napisal:

MISLIM DA JE KONEC BOJA ZA OBSTANEK,IN DA SE LAHKO ROKOMETNI KLUB KRŠKO POČASI PRIPRAVLJA ZOPET NA 1.B LIGO.TAKO BODO IGRALCI ODŠLI,TRIBUNE BODO PRAZNE ,NAVIJAČEV VEČ NEBO,KER BODO ZAČELI NAVIJAT RAJE ZA FUZBAL ALI KOŠARKO......SKRATKA VSE GRE NAVZDOL!!!VODSTVU KLUBA PA ŠE KR NE PADE NA PAMET DA BI V TEH NAJTEŽJIH TRENUTKIH POMISLILI NA NAVIJAČE(N P B)KI JIM ZVESTO STOJIJO OB STRANI.....PRAV VAM BOT DA STE BILI BREZ NJIH U ŠKOFJI LOKI....IN VERJEMITE DA SE BO ŠE TAKO DOGAJALO NAPREJ,KOLIKOR SEM JAZ SEZNANJEN FANTJE NIMAJO AMBICIJ HODET NA TEKME DOKLER SI BODO SAMI MOGLI PLAČEVATI PREVOZE NA TEKME.....NI POŠTENO DA KLUB NE UREDI ZASTONJ BREZ (10EUR)DOPLAČILA ALI TAKO REČENO KLUB POL NAVIJAČI POL,MISLIM DA TEGA NEBO VEČ....VSAJ TAKO SE MENJO FANTJE!!!!!!!IN UPAM DA KO BODO NAJPOMEMBNEJŠE TEKME NEBO NAVIJAČEV V GOSTEH....KLUB PA NAJ SE MALO ZAMISLI....ŽE SEDAJ V ŠKOFJI LOKI JE BILO ŽALOSTNO BREZ NJIH!!!!

302

mišo napisal:
NAVIJAČ napisal:

MISLIM DA JE KONEC BOJA ZA OBSTANEK,IN DA SE LAHKO ROKOMETNI KLUB KRŠKO POČASI PRIPRAVLJA ZOPET NA 1.B LIGO.TAKO BODO IGRALCI ODŠLI,TRIBUNE BODO PRAZNE ,NAVIJAČEV VEČ NEBO,KER BODO ZAČELI NAVIJAT RAJE ZA FUZBAL ALI KOŠARKO......SKRATKA VSE GRE NAVZDOL!!!VODSTVU KLUBA PA ŠE KR NE PADE NA PAMET DA BI V TEH NAJTEŽJIH TRENUTKIH POMISLILI NA NAVIJAČE(N P B)KI JIM ZVESTO STOJIJO OB STRANI.....PRAV VAM BOT DA STE BILI BREZ NJIH U ŠKOFJI LOKI....IN VERJEMITE DA SE BO ŠE TAKO DOGAJALO NAPREJ,KOLIKOR SEM JAZ SEZNANJEN FANTJE NIMAJO AMBICIJ HODET NA TEKME DOKLER SI BODO SAMI MOGLI PLAČEVATI PREVOZE NA TEKME.....NI POŠTENO DA KLUB NE UREDI ZASTONJ BREZ (10EUR)DOPLAČILA ALI TAKO REČENO KLUB POL NAVIJAČI POL,MISLIM DA TEGA NEBO VEČ....VSAJ TAKO SE MENJO FANTJE!!!!!!!IN UPAM DA KO BODO NAJPOMEMBNEJŠE TEKME NEBO NAVIJAČEV V GOSTEH....KLUB PA NAJ SE MALO ZAMISLI....ŽE SEDAJ V ŠKOFJI LOKI JE BILO ŽALOSTNO BREZ NJIH!!!!

Ja žalostno je od tebe, da ne moreš zbrat denar. V Krškem pa na tribuni pa gledaš, kot, da si v Cankarjevem domu. Sramota od tebe navijač. Poščasi bomo zbiral, da bo lahko klub plačal kazen, ki si jo mogoče tudi ti povzročil z metanjem vžigalnikov na igrišče. Sramota

303

o teh izjemnih navijačih je pisal občan, pa je postal šiptar. izgleda pa da je ta šiptar imel prav, ker bi nekateri navijači želeli zastonj prevoz, zastonj vstopnice pa najmanj dve gajbe piva, pa še k.... za povrh, da bi jo po pivu gledali, saj drugega tako ali tako ne morejo. to niso navijači. boljše da navijajo za nogomet ali košarko, v dvorani pa bo mir pred sranjem, ki ga izvajajo, klub pa vse to plačuje.

pa še to. tudi vodstvo kluba mora razmislit, ali se ne bi na hitro znebili prijateljev iz pobratene nam kockice.

304

dej ti npb-juc orenki si prber kaj sem napisu....noben ne pluva po vas nuclear power boys ampak sem povedal da bi klub lahko dal zastonj prevoze za v goste...pa če ne zastopiš pejt pa še enkrat u 1 razred....če neznaš prebrat kaj sem napisal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!če bi klub dal avtobus al pa vsaj dva kombija bi imeli navijače tako pa jih nebo imel še tudi v največjih pomembnih tekmah v gosteh,verjemi mi.

če je pa klub tako škrt,da ne premore plačati prevoza pol pa sploh boljš da ni v prvi ligi,ka bojo sami pobje plačeval kazni...in jih izkoriščali s tem da nej dajo neki oni neki pa klub,sej niso sužnji klubu,prvi so pa itak začel metat in delat zgago iz spodnjih tribun,koliko sem seznanjen s temi stvarmi.sramota je za krški rokometni klub da se mora izživljat nad navijači in jim jemat denar za pizdarije....verjemi da vas bo kmalu samo še pet navijalo ker drugi fantje nebojo več hodel gledat teh pizdarij....pa da bodo mogli še za to plačat-če bo klub hotel imeti navijače bo mogel veliko dat in narediti za to da bojo še kam šli na tekme v goste,tako so sami povedal ko sem stal med množico navijačev pred dvorano.

305

Če še ne vete, veliko Dobovčanov je raje propadlo v Dobovi, kot pa uspelo drugje. Ker so tako navezani na ta kraj.

ja saj se ve kdo so dobovčani

306

anonimni napisal:

Če še ne vete, veliko Dobovčanov je raje propadlo v Dobovi, kot pa uspelo drugje. Ker so tako navezani na ta kraj.

daj mi povej vsaj dva če že ne veš tri

307

Sam pa mate šank debatiranje tuki na tem forumu. Je fajn da si anonimen, ko pljuvaš po folku, pa navijačih, ja. Dejte še imena zraven, pogumneži. Ni blo kazni zarad navijačev, ampak zaradi vseh na tekmi. Faracajki so letel iz vsepovsod, cigani smo se drl vsi v dvorani, Kozole je pa tut šel na igrišče, čeprav tam nima kej iskat... Kazen je, če je, tak nej ostane, mene se to ne tiče in tut noben od vas ne bo nč zraven pristavil, to je stvar kluba...
   Po drugi strani je pa tekma brez navijačev prav eksibicijska, kot bi gledal trening. Bil sem letos na večih tekmah drugih klubov, pa sem, po pravici povedano skor zaspal. Mi, ki smo pa na zadnjem mestu, mi pa razdor delamo v dvorani. Je vzdušje, je energija, sam rezultatov od nikoder... Včasih se mi zdi, da dajemo prej podtuho našim rokometašem, kot vzpodbudo. Saj je logično, da imajo fantje že vsega dost in da bi radi da se sezona počasi zaključi, samo tudi oni upajo, da bodo uspeli ostati v ligi. Predolgo smo Krčani čakali na prvoligaša, škoda bi bilo da ga izgubimo po le eni sezoni in vsem sranju ki smo ga morali požreti od vsakega klovna v rdeči majci na igrišču... Zato, fantje, gremo navijači z vami do konca... Za avtobuse se bomo pa že z vodstvom zmenli, nč bat...
   Glede dubuve nej pa povem, da to tako zgleda, kot da bi mi green dragonsom dopovedoval, da nas je več od njih. Sprijaznte se da ste ena navadna obmejska vas, da športa skor ni več pr vas, pa pridite k nam na pravi rokomet, pogledat ka se pravi dobr klub in zvesti navijači...

308

ŠtudentskiSvet napisal:

Sam pa mate šank debatiranje tuki na tem forumu. Je fajn da si anonimen, ko pljuvaš po folku, pa navijačih, ja. Dejte še imena zraven, pogumneži. Ni blo kazni zarad navijačev, ampak zaradi vseh na tekmi. Faracajki so letel iz vsepovsod, cigani smo se drl vsi v dvorani, Kozole je pa tut šel na igrišče, čeprav tam nima kej iskat... Kazen je, če je, tak nej ostane, mene se to ne tiče in tut noben od vas ne bo nč zraven pristavil, to je stvar kluba...
   Po drugi strani je pa tekma brez navijačev prav eksibicijska, kot bi gledal trening. Bil sem letos na večih tekmah drugih klubov, pa sem, po pravici povedano skor zaspal. Mi, ki smo pa na zadnjem mestu, mi pa razdor delamo v dvorani. Je vzdušje, je energija, sam rezultatov od nikoder... Včasih se mi zdi, da dajemo prej podtuho našim rokometašem, kot vzpodbudo. Saj je logično, da imajo fantje že vsega dost in da bi radi da se sezona počasi zaključi, samo tudi oni upajo, da bodo uspeli ostati v ligi. Predolgo smo Krčani čakali na prvoligaša, škoda bi bilo da ga izgubimo po le eni sezoni in vsem sranju ki smo ga morali požreti od vsakega klovna v rdeči majci na igrišču... Zato, fantje, gremo navijači z vami do konca... Za avtobuse se bomo pa že z vodstvom zmenli, nč bat...
   Glede dubuve nej pa povem, da to tako zgleda, kot da bi mi green dragonsom dopovedoval, da nas je več od njih. Sprijaznte se da ste ena navadna obmejska vas, da športa skor ni več pr vas, pa pridite k nam na pravi rokomet, pogledat ka se pravi dobr klub in zvesti navijači...

vsaka ti čast

309

VIDEO: RK Krško: V soboto za obstanek

Posavje - Brežice, Krško, Kostanjevica na Krki, Sevnica, Radeče, Bistrica ob Sotli

310

slovenc napisal:
ŠtudentskiSvet napisal:

vsaka ti čast

311

FOTO/VIDEO: RK Krško : Slovenj Gradec 29:26 (13:11)

Posavje - Brežice, Krško, Kostanjevica na Krki, Sevnica, Radeče, Bistrica ob Sotli

312

kje so pa zde kritiki?

313

Krčani s Klimo Petek že v sredo

314

Klima Petek : RK Krško 29:29 (18:16)

315

Šmit Damjan napisal:

kje so pa zde kritiki?

iz zanesljivih virov vem, da so šli na pir in so še tam

316

Res ni nikjer kritikov, ki bi znali tudi tedaj, ko je to potrebno, pohvalit Krške rokometaše (naše), ki so jim zanimivi samo kadar gubijo. Mislim, da je čas da sedaj vsi skupaj združimo moči in da naši rokometaši ostanejo v 1. ligi. Saj vsi vemo in vidimo, da se v Krškem zares dobro dela za napredek rokometa in športa na sploh. Vsaj pričakujemo da bomo imeli ali že imamo dve mlajši ekipi med štirimi v Sloveniji, to pa so ekipe mlajših dečkov A in pa starejših dečkov A. Pohvaliti treba generacijo na čelu z Sintičem & ostali, in pa ekipo na čelu s Sobotičem & ostalimi. Seveda ne smemo pozabiti tudi njihovih trenerjev Sandija in Gašperja, ki sta tudi vložila veliki kamen v ta mozaik Krškega rokometa. Čeprav smo pričakovali med prvimi štirimi tudi ekipo kadetov, ki ima v svojih vrstah veliko perspektivnih igralcev (Kučič, Žitnik, Kodrič, Franko, Ban, Kastelic....), se jim ni izšlo. Vseeno pa bodo igrali za 5. mesto v Sloveniji, kar je lep uspeh. Zato je prav, da vsi navijači, na čelu z NPB pridejo v letečo dvorano in skupaj spodbujamo naše mlade rokometaše, ki so velik up za bodočnost Krškega rokometa.

317

simpatizer imaš popolnoma prav, toda potrebno je biti kritičen do članske ekipe v vsakem primeru, vendar kritika mora biti dobronamerna. upam, da bomo tudi naslednjo sezono gledali v krškem prvoligaški rokomet. kar se pa tiče mlajših kategorij v klubu, se dela zelo dobro, mislim da so letos izjemni rezultati, ki jih bo naslednja leta težko ponoviti. ni se potrebno bati, da v nekaj letih ne bo klub imel večino igralcev v članski ekipi iz lastnih vrst morda enega ali dva od drugod. to bo cenejše za klub. to mora biti tudi cilj kluba, pohvaliti je potrebno tudi predsednika, ki zagotavlja finančne in druge pogoje za delo članov in tudi mlajših kategorij. le tako dalje.

318

V krškem se res dela dobro z mladimi kajti v krškem bo prvič FINAL FOUR in zato bilo lepo da se napolni dvorano kot pri članih 9,05,2010 kar se tiče članov pa bilo dobro da ostanejo v 1 LIGI pa čim manj tujih igralcev kajti domači so kar dobri oziroma konkurenčni tujim odpadnikom

319

1.B SRL - Sevničani neodločeno, v končnici MIK lige pa Ribnica zmagala v Slovenj Gradcu

320

slovenc napisal:
anonimni napisal:

daj mi povej vsaj dva če že ne veš tri

hotu sm povedat da so sam doboučani taki bedaki da propadejo ku pa da nek zares špilajo...

321

ka ma veze dubuva sevnca in cela druga slovenija? tema foruma je rk.Krško!!! in se je brez veze prickat.buls da se vsi zdruzimo pa pomagamo krskem da ostane v ligi ker si zasluzjo in mi navijaci tudi!

322

Krški rokometaši spet 8.maja

323

RD Ribnica : RK Krško 32:35 (18:14)

324

FOTO/VIDEO: RK Krško : RD Merkur Škofja Loka 26:28 (13:17)

325

Slovenj Gradec : RK Krško 33:27 (17:12)