1

Tema: S karizmo v nebo 2009

http://www.eposavje.com/on/3971-s-karizmo-v-nebo-2009

Mene pri tem dogodku nič ne moti, razen nastop Damjana Murka. Toliko je slovenskih estradnikov na sceni vi pa izberete ravno Damjana Murka???? Njegovih oboževalcev se da na prste ene roke prštet. Čist komot bi lahko zrihtal Rebeko Dremelj...ne pa njega. Ker mislim, da ga noben ravno ne mara najbolj.

2

Re: S karizmo v nebo 2009

sj na to finto vrjetn špila organizator. sam ka izpade budala.....

3

Meni se dogodek zdi super zadeva. Tole z Murkom pa tudi men ni ravno pri srcu. Tudi če igra organizator na karto, da bodo prišli ljudje, ki g ane marajo, bi lahko pripeljal koga drugega. Bi lepše izpadl. Ubistvu mislim, da bi bilo tudi nič glasbe bolše kot Damjan Murko.

4

rocker napisal:

Meni se dogodek zdi super zadeva. Tole z Murkom pa tudi men ni ravno pri srcu. Tudi če igra organizator na karto, da bodo prišli ljudje, ki g ane marajo, bi lahko pripeljal koga drugega. Bi lepše izpadl. Ubistvu mislim, da bi bilo tudi nič glasbe bolše kot Damjan Murko.

Odveč bi bilo pričakovati, da bo Damjan Murko prišel prepevat. Glede na novo (torkovo) samopromocijsko bombo bodo ljudje verjetno znova "nasedli". Pa naj. Butale.

5

Blaž napisal:

Odveč bi bilo pričakovati, da bo Damjan Murko prišel prepevat.

Saj zna zapet samo svoj samooklicani hit SREČEN SEM DA SEM MOŠKI...pa še tisto ne zapoje prav krasno.
Nevem zakaj so na plakat napisali dvakrat nastop klovna:D:D:D:D

6

Morda kot dodatno popestritev? smile Sicer pa ne dvomim, da bo gost večera v soju bliskavic. Je pa res, da se je s tem povečal potencial za pridobivanje športnih talentov. wink

Nazadnje urejal Blaž (26.08.2009 12:28)

7

dobra finta!

8

Hej:)

Samo, da omenim še pozabljeno: Vrhunec večera ne bo nastop Damjana Murka temveč nastopa Aleksa in Matevža ter nato še benda Pod'N'Šus, kjer poje že prej omenjeni Aleks:)

Tako, da se na prireditev vseeno splača prit ;)
lp. Aleks Volasko

9

temveč nastopa Aleksa in Matevža ter nato še benda Pod'N'Šus, kjer poje že prej omenjeni Aleks:)

murka teško kdo premaga big_smile big_smile big_smile

10

murko napisal:

temveč nastopa Aleksa in Matevža ter nato še benda Pod'N'Šus, kjer poje že prej omenjeni Aleks:)

murka teško kdo premaga big_smile big_smile big_smile

Ja,ja...on je res največji car. Če verjameš u božička:D:D:D:D

11

murko napisal:

murka teško kdo premaga :D :D :D

Razen če ga speštaš z valarjem :) potem je stvar jako lažja :)) Aleks pa Matevž sta pa itak zakon!! :D

12

FOTO: Povezava do novice

Posavje - Brežice, Krško, Kostanjevica na Krki, Sevnica, Radeče, Bistrica ob Sotli