1

Tema: Sprejemate gaye in ali bi imeli gaya za prijatelja?

Pozdrav vsem, ki berete tale forum!

Fulla je zanimiw, pa sn se odločo, da odprem tudi tole temo, kajti tudi o tem se splača guvorit hehe... big_smile
Zanima me nekaj stvari... smile
Ali menite, da je v posavju ( nasplošno ) kaj gayev? Tistih "wanabbe" strejtov, tistih, ki to šele odkrivajo in tistih ki so a obdržijo zase zaradi družbe? smile
Sprejemate istospolne usmerjene ljudi? Kako gledate na to, če se punca v vaši družbi poljubi z punco? Sprejemate? Kaj če bi to storil fant, zakaj ne bi sprejeli? ( večina )
In za na konec bi imeli gaya za prijatelja ali ga že imate? Kaj bi po vašem mnenju morala narediti družba ( heteroseksualci ) da bi bilo življenje VSEH ljudi lažje?

Prijeten pozdrav,

Tadej

2

Re: Sprejemate gaye in ali bi imeli gaya za prijatelja?

Sprejemate istospolne usmerjene ljudi?

Zaka ne?

3

Ne vem, zakaj, ne bi sprejeli gayev, mimogrede so tako ali tako ljudje kot vsi ostali. Če bi slučajno imel gaya za prijatelja bi ga pač imel, ne bi imel nič proti. Vsak ima svoje mišljenje, samo mene osebno ne bi motilo, če bi imel prijatelja gaya. Ne vem, zakaj so eni tako proti ( tisti, ki so najbolj proti-se bi lahko začeli spraševat ( ali sami niso gayi)) . No, sploh nima veze kdo in kakšen je človek, samo da ne dela sranja in, da se lahko na nek noramel način pogovarjaš z njim/njo.

4

Domcyy napisal:

Ne vem, zakaj, ne bi sprejeli gayev, mimogrede so tako ali tako ljudje kot vsi ostali. Če bi slučajno imel gaya za prijatelja bi ga pač imel, ne bi imel nič proti. Vsak ima svoje mišljenje, samo mene osebno ne bi motilo, če bi imel prijatelja gaya. Ne vem, zakaj so eni tako proti ( tisti, ki so najbolj proti-se bi lahko začeli spraševat ( ali sami niso gayi)) . No, sploh nima veze kdo in kakšen je človek, samo da ne dela sranja in, da se lahko na nek noramel način pogovarjaš z njim/njo.

zakaj pa ne?

5

Imam prijatelja , ki ima prijatelja, hehe
Ja, je isto spolno usmerjen, je  iz posavja, le da svoje usmerjenosti ne razglaša okoli.
Meni osebno je zelo v redu človek in ne moti me da ima raje moške kot ženske.

6

Najbolš da še heteroseksualci naredijo parado ponosa, pa piskamo in vriskamo, kam ga gdo vtika... Obdržte take stvari zase, ne se pa na krški zvonik obešat s takim lastnim moralnim dilemam. Bi rad mel otroka? Ni problema. Nared ga. Jst bi mel vilo, pa zato ker ma en dve, ne zahtevam ene njegove. Ali je direktor v gostilni previligiran? Koga briga, dokler mam jst svojo družbo... Al ma pahor prav, al janša? Me ne zanima, živim dost stran od meje... Nova nuklearka? Ni v moji pristojnosti... Izumrtje in usmirjenost pingvinov? Že majo razlog...  Če se nam zdi da se mormo vtaknt vsepovsod, lahko pripelje to do neželjenih posledic... Če človeku veliš da more sprejet gay par, on pa tebi da moreš sprejet Hevardije, domoljuba društva in skinse, kdo ima večjo pravico silit v svoj prav? Kaj mene briga kaj dela sosed v spalnici, s kom, s kolkimi... Ta tema je čist mim, podpihovanje nekih moralnih vrednot v ljudeh, ki se skrivajo za anonimkam... Sami sebi pljuvate v skledo... Glede na to da smo majhen kraj, pa vsi za vse vemo, je to vprašanje te teme že odgovorjeno... Le odnos ljudi, ki so drugačni, če se ne sklada z ostalimi občani je napačen, problem vedenja drugačnih. Pa ne me narobe zastopit. So eni k so istousmirjeni pa so čist enaki večini po obnašanju, pa so drugi, ki mislijo, da je cel svet proti njim, ker so drugačni in silijo po spreminjanju družbenih norm...     

Mal za razmislek, kam ta tema vodi:

Če bi si vsi iztaknili eno oko, bi bili dvooki spački...