1

Tema: Sevniški "umetnik" Matjaž Gornik

Spoštovani!

Zanima me zakaj imate tolko proti Matjažu Gorniku? Zakaj smo ljudlje v življenje tolko nesramni? Zakaj?
Daj zamislite se malo, kaj je on komu naredil in kaj so DRUGI naredili njemu?!
Zakaj ljudje na tem faking svetu otežejumo lajf en drugemu namesto d bi bil frendi, pa šli na kavo?!
Katastrofa kaj se v tej Sevnici dogaja... :(( Bad od od bada!
Pa ne zaradi Gornika ampak zaradi Vas dragi Sevničani!
Pustite človeka živete takšnega kot je, tudi če ma tipa kaj potem? Pustite mu da živi, pa če ima rdečo barvo las ali krvavo zeleno? Komu mar?! Pa še bodite še vi drzni in odštekani, le tako ne bo nobenega motlo!

No... to sem hotel povedat... pa upam da nisem bil preveč grob!

Lep dan Vam želim še naprej in užiwajte kokr se da!

Sebastian Novak

2

Re: Sevniški "umetnik" Matjaž Gornik

Sej nisi resen!!

Posiljuje celo Slovenijo s samopromocijo. In tak ko so mediji neumni, mladega fantiča še zlorablajo (oni zavestno, on pa sam sebe (še) nezavedno potiska v neko "prostitucijo".

dej dej.. glumac...

Ti Sebastjan, a ti na osebni piše Matjaž?

3

Sejnisiresen napisal:

Sej nisi resen!!

Posiljuje celo Slovenijo s samopromocijo. In tak ko so mediji neumni, mladega fantiča še zlorablajo (oni zavestno, on pa sam sebe (še) nezavedno potiska v neko "prostitucijo".

dej dej.. glumac...

Ne dragi moj, ne piše mi na osebni Matjaž ampak mi piše Sebastjan LEPO PROSIM! Sicer si pa ti taka p... d se ne upaš z polnim imenom in priimkom podpisat... vsi tle razen administratorja ste p... ker se neki hvalisate z svojimi nicki ne upate se pa z polnim imenom podpisat! Marš!!!!
Ne posiljuje jo on ampak to delajo mediji, če neb blo medijev tud Gornik ne bi biu u medijih, ne more bit v nečem, česar ni!!
Pa daj a ste res Sevničani tok zarukan narod!?!?
Očitno res... djte se mal postavit na višji nivo pa prosim ne bit tok glupast... tud če tle gornika odštejemo stran ste brezvezni, vsi!!! ful nestrpni eden do drugega
sploh se ne zavedate kok pedrčkov mate u sevnici, k se delajo d so največji strejti u resnici pa u k4 rož'ce sadit z tipi... po sevnici se prevažajo u BMW-jih in dragih avtomobilih in okoli vozijo pičke... to je samo šminka nč druzga!

pa lepo te prosim, a misliš d ne obstaja u slo folk k drži z gornikom? ok če tebe ne štejemo zraven seveda! dj... prosim, nehaj k se mi ne da te poslušat !!

pa lep dan vsem

Sebastjan Novak ( podpiši se z polnim imenom, če si upaš - ampak PRAVIM ) takšnim kot ti piše na osebni HAHAHAHA Xp
ker bedak !!

4

ljubljana.boy napisal:
Sejnisiresen napisal:

Sej nisi resen!!

dej dej.. glumac...

Ne dragi moj, ne piše mi na osebni Matjaž ampak mi piše Sebastjan LEPO PROSIM! Sicer si pa ti taka p... d se ne upaš z polnim imenom in priimkom podpisat... vsi tle razen administratorja ste p... ker se neki hvalisate z svojimi nicki ne upate se pa z polnim imenom podpisat! Marš!!!!
Ne posiljuje jo on ampak to delajo mediji, če neb blo medijev tud Gornik ne bi biu u medijih, ne more bit v nečem, česar ni!!
Pa daj a ste res Sevničani tok zarukan narod!?!?
Očitno res... djte se mal postavit na višji nivo pa prosim ne bit tok glupast... tud če tle gornika odštejemo stran ste brezvezni, vsi!!! ful nestrpni eden do drugega
sploh se ne zavedate kok pedrčkov mate u sevnici, k se delajo d so največji strejti u resnici pa u k4 rož'ce sadit z tipi... po sevnici se prevažajo u BMW-jih in dragih avtomobilih in okoli vozijo pičke... to je samo šminka nč druzga!

pa lepo te prosim, a misliš d ne obstaja u slo folk k drži z gornikom? ok če tebe ne štejemo zraven seveda! dj... prosim, nehaj k se mi ne da te poslušat !!

pa lep dan vsem

Sebastjan Novak ( podpiši se z polnim imenom, če si upaš - ampak PRAVIM ) takšnim kot ti piše na osebni HAHAHAHA Xp
ker bedak !!

Jst se tud čiiist strinjam z sebastjanom! Prow ma! Pustite človeka! Sploh pa ne ga ocenjevat preko medijev. jst ga večkrt vidim u ljubljani blizu rokxy bara in je model prou simpa... pa tud ful zgovoren in faca! sploh ni tak k u medijih, minus točko mu dam samo za to ker se je tolko izpostavljal medijem in oponašal zarukanega murka!!! brez medijev pa je Matjaž super, tudi če je gay, sem jaz tudi pa kaj potem?! Se ne sekeram za druge, važno da je meni cool! :)

Lp,

Dejan

5

ljubljana.boy

Veliko raje sem sevničan kot pa žabar ;D
Drugače pa, če je vam v Lj normalno, da se tolk star fant kot je Gornik skozi medije promovira na tak način, nam tukaj očitno ni.

Pa ne ti lekcij o nestrpnosti brat sevničanom, hkrati pa rečeš da smo glupani in nas žališ.
Glede gayov pa zaradi mene ste lahko, kak vam paše, ni pa potrebno zej da bo še sto vaših prijatlov pršlo sm gor povedat da so geji. Dobite se ob ljubljanici pa si povejte (lahko tudi zakvakate).

LP Rok Vintar

6

rocker napisal:

ljubljana.boy

Veliko raje sem sevničan kot pa žabar ;D
Drugače pa, če je vam v Lj normalno, da se tolk star fant kot je Gornik skozi medije promovira na tak način, nam tukaj očitno ni.

Pa ne ti lekcij o nestrpnosti brat sevničanom, hkrati pa rečeš da smo glupani in nas žališ.
Glede gayov pa zaradi mene ste lahko, kak vam paše, ni pa potrebno zej da bo še sto vaših prijatlov pršlo sm gor povedat da so geji. Dobite se ob ljubljanici pa si povejte (lahko tudi zakvakate).

LP Rok Vintar

Pohvalno Rok! Vsaj eden, ki je napisal KONKRETEN komentar, ki ni žalil in ki se je podpisal z POLNIM imenom! Lepo...
No pa preidimo k tvojemu komentarju... wink
No saj nisem rekel da ste Sevničani slabi ljudje, nekateri so res glupi, isto je v Ljubljani in vsepovsod drugod!
Ja nam je pač normalno, ker vi ste SEVNICA mi smo pa LJUBLJANA, pri nas vsak dan vidimo po ulicah gejčke ki so odštekano oblečeni, ki se obnašajo k pičke in mahajo z rokami! V sevnici pač tega ni in če se kdo takšne pojavi kot je npr. Gornik ga vsi sovražite ZAKAJ?? Ker je fant v medijih, NE!! Tudi če ga ne bi bilo, bi imeli veliko komentarjev na to da je gay!
Če pride še kdo od gejev naj pride mene to NE moti!!
Ne mislim kvakati, hočem JASNO in GLASNO posledično tudi JAVNO povedat da ima vsak pravico živet tako kot mu paše! In pri tem ga NE sme noben ogrožat!!

LP Sebastian Novak

7

Še moj komentar:

V sevnici pač tega ni in če se kdo takšne pojavi kot je npr. Gornik ga vsi sovražite ZAKAJ?? Ker je fant v medijih, NE!! Tudi če ga ne bi bilo, bi imeli veliko komentarjev na to da je gay!

Verjetno, ne da tega ni v Sevnici, ampak Gornik se pač izpostavlja kakor se.  Predvidevam, da ko bo dopolnil še kakšno leto, dve, tri, mu bo potem vsa zgodbica malo bolj jasna. Upam le, da ga ne bo preveč zamorila.. Da je v mladosti (vemo, da je mladost norost) počenjal takšne medijske vragolije kot jih je...

8

Avbikser napisal:

Še moj komentar:

V sevnici pač tega ni in če se kdo takšne pojavi kot je npr. Gornik ga vsi sovražite ZAKAJ?? Ker je fant v medijih, NE!! Tudi če ga ne bi bilo, bi imeli veliko komentarjev na to da je gay!

Verjetno, ne da tega ni v Sevnici, ampak Gornik se pač izpostavlja kakor se.  Predvidevam, da ko bo dopolnil še kakšno leto, dve, tri, mu bo potem vsa zgodbica malo bolj jasna. Upam le, da ga ne bo preveč zamorila.. Da je v mladosti (vemo, da je mladost norost) počenjal takšne medijske vragolije kot jih je...

Se kr strinjam... opažam, da so tudi določeni Sevničani taki kot je Gornik, res pa je da so bolj priljubljeni, ker niso v medijih pa tudi starejši so in se malokdo upa jih zajebavat... Gornik pač iztopa, kokr sm opazil je sam UGOTOVIL, sicer je trajalo ampak je in se mi zdi da je sedaj zgodba le malce drugačna... če ne druga ga ni več v medijih in to je POHVALNO! Sicer pa... zakaj se ne bi raje skupi družl pa hecal in se imel lepo? wink

9

Matjaž je čist kul tip. Pustite ga pri miru, sej tud on nobenmu nč noče. Pa iz medijev se je umaknu.

10

Lepo-pozdravljeni-Sevnicani,okolicani-in-ostali-ki-berete,taksne-ali-drugacne-vsebine.
Ze-nekaj-casa-spremljam-vso-zadevo-okrog-mladega-svnicana-Matjaza;
Vcasih-se-sprasujem-ali-smo-res-tako-skodozeljni-nevoscljivi-ali-nerazgledani,da-pisemo,blatimo,celo-pretepamo,ljudi-ki-so-"drugacni",ki-izstopajo-iz-sivega-povprecja.
Naj-nastejem-nekaj-dejstev,ki-bi-govorila-v-prid-temu-mlademu-nadarjenemu-fantu-Matjazu;
Kot-prvo-on-ni-KOPIRAL-tako-imenovanega-vsestranskega-estradnika-D.M.,pac-pa-ga-je-ON-izrabil-v-svoje-bolane-propagandne-namene.
Drugo:Nihce-ne-posiljuje-nikogar-z-samopromocijo,ko-je-Matjaz-izdal-svoj-prvenec-so-bili-MEDIJI-tisti-ki-so-ga-lansirali-in-kovali-v-zvezde,kot-obetajocega-mladega-umetnika...
Lahko-bi-nasteval-in-nasteval,pa-to-ni-moj-namen.
To-kar-bi-rad-povedal-je-to-da-Vas-je-veliko-ki-Matjaza-podpirate-pa-si-tega-ne-upate-javno-povedat.
Skoda.
Bilo-pa-bi-lepo,ce-ga-ze-ne-podpirate,da-pustite-da-zivi-svoje-zivljenje-po-svoje,saj-s-tem-ne-ogroza-nikogar.
Preprican-sem-da-Boste-o-tem-fantu-se-slisali,takrat-pa-bo-to-drugacna-zgodba.

S-tem-razmisljanjem-ne-mislim-nikogar-zalit,promovirat-ali-zavajat.
To-je-samo-moje-razmisljanje-o-tej-temi!
Zelim-si-le-da-bi-ta-Mlad-fant-postal-tisto-kar-si-sam-zeli,verjamete-pa-mi-lahko-da-se-ON-tega-dobro-zaveda-da-je-pot-do-uspeha-tezka.
Cas-bo-pokazal-ali-sem-imel-prav!
Srecno-Matjaz!

Pa-lep-pozdrav-Vsem-ljudem-dobre-volje,se-posebaj-pa-Vam-Dragi-Sevnicani!

Rok

11

d

12

Dej Gornik, če to bereš, skuliraj se!
Ne briga me, kako se predstavljaš v medijih ampak vsaj v Sevnici se obnašaj kulturno in ne izzivaj. Tako kot pred nekaj dnevi, ko si šel mimo nas in nalašč svinjsko prdnil proti nam.
To počni doma in ne v javnosti. Me je res imelo, da bi šel za tabo in te nalomu

13

Dobi člouk filing, ko da se sami s sabo pogovarjate

14

cucelj napisal:

Ne briga me, kako se predstavljaš v medijih ampak vsaj v Sevnici se obnašaj kulturno in ne izzivaj. Tako kot pred nekaj dnevi, ko si šel mimo nas in nalašč svinjsko prdnil proti nam.

Lool kake maš Cucelj, res si pravi Cucelj, zlo dobr nick priznam xD...
Daj Daj tega Gornik nikol neb naredu, ti se raje kulturno obnašaj in ne izzivaj, če ne veste dragi Sevničani je med vami tudi nekaj takih, ki si upajo javno držat z Matjažem in ga zagovarjat, saj marsikdo bi to hotel naredit, pa si ne upajo!! zajciiiiiiii big_smile big_smile
u glavnem, če te med nogami kaj srbi cucelj kr povej, pridm k tebi pa bova uredila, če te srbi pa kj druzga me pa kr poklič na mojo cifro... wink
Matjaža in vse kar je povezano z njem pa prosim pusti pri miru... wink

Lp,

Nejc Zaplotnik

15

Navihan_sevnican napisal:
cucelj napisal:

Daj Daj tega Gornik nikol neb naredu, ti se raje kulturno obnašaj in ne izzivaj, če ne veste dragi Sevničani je med vami tudi nekaj takih, ki si upajo javno držat z Matjažem in ga zagovarjat, saj marsikdo bi to hotel naredit, pa si ne upajo!! zajciiiiiiii big_smile big_smile
u glavnem, če te med nogami kaj srbi cucelj kr povej, pridm k tebi pa bova uredila, če te srbi pa kj druzga me pa kr poklič na mojo cifro... wink

Lp,

Nejc Zaplotnik

O fak se strinjam Nejc! Ej kje pa ti živiš v Sevnici? big_smile sj jst ubistvu tud, sam... xD haha**

16

Ljubljana.boy napisal:
Navihan_sevnican napisal:
cucelj napisal:

Lp,

Nejc Zaplotnik

O fak se strinjam Nejc! Ej kje pa ti živiš v Sevnici? big_smile sj jst ubistvu tud, sam... xD haha**

A res al kwa? haha** Jst neb povedu točn kje žvim v Sevnici ane, sm pa v centru tko d vse vidim kwa se dogaja xD:D lol

17

cucelj napisal:

Ne štekam te, Cucelj! Glede na napisano predvidevam, da si Sevnican. Namesto, da bi bil ponosen na Mažija, mu mečeš polena pod noge. Kaj pa si ti do sedaj naredu? Si napisal knjigo, režiral predstavo? Po mojem si šolanje končal nekje v 5. mogoče 6. razredu osnovne šole.
Sploh pa, kolikor jaz Mažija poznam, tega ne bi nikoli naredu, vsaj hote ne. Mislim, da si ti res zaslužiš en pošten prdec, in to direktno pod nos, hehe!
Sevnicani, sramujte se oseb, kot je Cucelj-Butelj in če že ne podpirate Matjaža, ga vsaj na miru pustite!

Pa brez zamere, Tomaž

18

Takole,BRAVO-Tomaz,BRAVO-NEJC!
Ocitno-se-nekaj-le-premika-na-bolje.
Kot-sm-ze-enkrat-omenil-Vas-je-veliko-ki-Matjaza-podpirate-in-vesel-sm-da-o-tem-tudi-spregovorite.
Pozdrav-Vsem!
Rok

19

Ojjoj, kakšna je to današnja mladina. In ta fante bo za celo svoje življenje "poštemplan" za "norčka". Sam je hotel. Zdaj pa ima roll

20

Lešnik napisal:

Ojjoj, kakšna je to današnja mladina. In ta fante bo za celo svoje življenje "poštemplan" za "norčka". Sam je hotel. Zdaj pa ima roll

Lol! Norček si ti lešnik, jst bi te kr pojedo! Ti si norček ( še enkrat omenja o.p.p. ) k tle pisariš neki brezveze... sicer pa: da ne bo tebe kdo drug kje poštemplal... jst stojim za svojimi besedami! tisto kar sm napiso glede matjaža, njemu v prid je in bo ostalo tako! Sicer pa; svet je dovolj veliki, se mu lahko brez skrbi umakneš in greš naprej po svoji poti življenja, res ni treba se vsake "prepreke" "dotaknit" lol, kir lešnik ej... xP

21

Ne da se mi vsega brat... v dveh stavkih prosim razlago kdo je sploh to? Hvala.

22

Stigmata666 napisal:

Ne da se mi vsega brat... v dveh stavkih prosim razlago kdo je sploh to? Hvala.

Matjaž Gornik je 16 leten fant iz Sevnice, ki je izdal že dve svoji knjigi: »Potovanja« in »Razmišljanje o življenju«. Trenutno  pripravlja novo, z naslovom »Življenje drugačnega fanta«. Imel je tudi svojo lastno gledališko predstavo«Tri v enem«.
…Nekaterim (omejenim) Sevničanom gre v nos, ker je Mažy pač tako nadarjen in uspešen, in se izmišljujejo in pišejo o njem vse mogoče.

Lp Tomaž

23

cucelj napisal:

.... Tako kot pred nekaj dnevi, ko si šel mimo nas in nalašč svinjsko prdnil proti nam.
To počni doma in ne v javnosti. ...

Dober nick imaš Cucelj, ni kaj.:lol:
Gornik je bil v osnovni šoli 5 ali 6 let moj sošolec in je bil takrat še čisto normalen fant. Res pa je,da jih je  rad »spuščal« tudi kar pred drugimi, v razredu ali kjerkoli že, hihi. smile:)

D.

24

cucelj napisal:

...Tako kot pred nekaj dnevi, ko si šel mimo nas in nalašč svinjsko prdnil proti nam.
...

Ne verjamem. pe.dri ne prdijo na glas hehe smile

25

Pa pustite že enkrat tega revčka na miru!
Saj sam dela norca iz sebe.
Njegovi starši bi morali ukrepat in ga spraviti v red.