26

Re: fašizem v posavju

Mislim da je tudi tal zrela za ključavnico. Tako ali tako ima vsak svoje prepričanje in se ne da prepričati kar tako. Gre pa vse že v kreganje in zbadanej en drugega, tega pa ni potrebno na tem forumu.

Pa upam da ne bo kdo spet odprl podobne teme, ki bo namenjena temu da se nekaj ekstremistov krega med sabo.

27

Dragi vsi forumci...
Očitno se ne zavedate, kaj znak v smilsu let 41-45 pomeni in sam pojem pomeni...generacija, ki je ta zgodovinska dejstva preživela, žal izumira, kot vsaka druga...vam pa se jebe tudi za osamosvojitveno vojno '91, ki Vam je dala demokracijo in s temmožnost, da ta sranja objavljate... če pa bi si tisti čas želeli še 1x poživeti, se ne zavedate, kaj vas čaka...in upajte, da ga ne boste! TU NAMREČ NI TOLERANCE! PA NAJ BO PAROLA "VSI ENAKI IN ENAKOPRAVNI" še tako popularna...zgodovina sama je izmečne vedno izločila,kajne? S Hitljerjem vred.

28

generator napisal:

vam pa se jebe tudi za osamosvojitveno vojno '91, ki Vam je dala demokracijo in s temmožnost, da ta sranja objavljate... če pa bi si tisti čas želeli še 1x poživeti, se ne zavedate, kaj vas čaka...in upajte, da ga ne boste!

A smo mi krivi, če smo se prepozno rodili, da bi z vami vojno bili? Js se spomnem sm takrat, ko je 'divjala' vojna po Sloveniji biljard u keglbanu igral. In smo vojno poznal samo preko Kacina, Janše in pa siren, ki so vsake tolko zatulile in nas pregnale vn.

Pripisovat si zasluge za dobljeno bitko, je pa takole, za roge privlečeno. V vsaki generaciji so se našli junaki in tisti, ki so pobegnili in se poskrili v luknje, sem prepričan da bi se sedaj zgodilo enako . Eni bi se bojevali, mi ostali pa bi se poskrili.

29

Incognito napisal:
generator napisal:

vam pa se jebe tudi za osamosvojitveno vojno '91, ki Vam je dala demokracijo in s temmožnost, da ta sranja objavljate... če pa bi si tisti čas želeli še 1x poživeti, se ne zavedate, kaj vas čaka...in upajte, da ga ne boste!

A smo mi krivi, če smo se prepozno rodili, da bi z vami vojno bili? Js se spomnem sm takrat, ko je 'divjala' vojna po Sloveniji biljard u keglbanu igral. In smo vojno poznal samo preko Kacina, Janše in pa siren, ki so vsake tolko zatulile in nas pregnale vn.

Pripisovat si zasluge za dobljeno bitko, je pa takole, za roge privlečeno. V vsaki generaciji so se našli junaki in tisti, ki so pobegnili in se poskrili v luknje, sem prepričan da bi se sedaj zgodilo enako . Eni bi se bojevali, mi ostali pa bi se poskrili.

Svet lahko spremenita samo 2 stvari.

Dialog (z nasmehom in pripravljenostjo na pogovor) in bombe.

"lažjo rešitev" naj poišče vsak svojo.