1

Tema: Mlekomat v Krškem pri sparu - TA-BU center

Nekaj časa je že postavljen mlekomat pred TA-BU centrom (spar) v Krškem pa glede na to da se kar razširjajo taki avtomati, me zanima če je kdo poskusil in kako je zadovoljen?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
If there's a bright center to the universe, you're on the planet that is farthest from.
The garbage shoot was a wonderful idea. What an incredible smell you've discovered.

2

Re: Mlekomat v Krškem pri sparu - TA-BU center

hansolo napisal:

Nekaj časa je že postavljen mlekomat pred TA-BU centrom (spar) v Krškem pa glede na to da se kar razširjajo taki avtomati, me zanima če je kdo poskusil in kako je zadovoljen?

Zanimiva pridobitev je tale Avtomat za mleko pri TA-BU Centru.
Pa kako lepo je postavljen na PARKIRIŠČA ZA INVALIDE. RES POHVALNO.

3

@Posavc:
hvala za mnenje ampak nisem vprašal kje je postavljen, s tem naj se ukvarjajo pristojni ki so to dovolili.

Take "off-topic" odgovore znam tudi sam napisat lol

Edit:
pa vse povdarjen tekst in VELIKE črke zgledajo kot da se na mene dereš, to ni potrebno !

Nazadnje urejal hansolo (29.04.2010 13:03)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
If there's a bright center to the universe, you're on the planet that is farthest from.
The garbage shoot was a wonderful idea. What an incredible smell you've discovered.

4

tist pri Ta-buju je katastrofalen postavljen,drugač jaz hodim na tistega ko je zraven apoteka smile