1

Tema: MLADINSKI CENTER KRŠKO

Kot se že nekaj časa govori, bo MC Krško konec marca zaprl vrata zaradi prenove. Baje za več kot leto dni!!!? A ni to mal predolg, pa tut, če ga komplet predelajo.
No, glavno vprašanje je, kje se bodo odvijali mesečni rock koncerti in ostale odrske prireditve za mlade (tut moji otroci sodijo zraven)? A občina Krško ne premore nobenga začasnega placa za mlade, namreč šušlja se, da se bojo koncerti v gostilni v Leskovcu (Pevec)?

2

Re: MLADINSKI CENTER KRŠKO

MC Krško: Zaprt bo dobro leto dni

Posavje - Brežice, Krško, Kostanjevica na Krki, Sevnica, Radeče, Bistrica ob Sotli

3

V tistem članku, ki ste mi ga ponudili kot odgovor, ne najdem niti besede o tem, kar sem konkretno vprašala. Očitno nihče od ključnih oseb, ki so kakorkoli odgovorni za delovanje MC v občini ne sodeluje na ePosavje.com ali pa, kar je še huje, se mu ne zdi vredno odgovora.

sad:(

4

@mica

Upam, da bodo odgovorni kmalu pomagali z razrešitvijo vprašanj. Ko pa dobimo kaj več informacij, pa posredujemo naprej. Hvala!

lep večer,
Blaž

Posavje - Brežice, Krško, Kostanjevica na Krki, Sevnica, Radeče, Bistrica ob Sotli

5

Upam, da bo kaj pomagalo:

Del krškega MC-ja v Valvasorja

Sicer pa citat Mirjane Klinec, direktorice MC Krško:

v kolikor se javnost obrača na vas, pa predlagam, da posameznike preusmerite direktno na naš center, saj smatram, da smo najbolj pristojni za podajanje odgovorov in morebitna dodatna pojasnila, ki se nanašajo na naše delo, ker je težko na takšna vprašanja podajati pavšalne odgovore.

Mail: mirjana.klinec@mc-krsko.si

Telefon: 07/ 48 82 280 (tajništvo) – v času uradnih ur (8.00 – 16.00)

Lep pozdrav,
Blaž

Nazadnje urejal ePosavje (11.03.2010 12:27)

6

MC Krško vrata zapre 22.marca