Re: Krški rokometaši v 1.A ligi
dumbo napisal:občan ti si šiptar...
ti si pa potreben, da te šiptar, pa tudi nekah bih je v posavju
Jebo majko ka si pa ti ftov napisat?
| Želite objaviti svojo novico ali dogodek? - Kliknite! | ![]() | |||
| ||||
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Posavje forum - Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Sevnica, ... » Šport » Krški rokometaši v 1.A ligi
dumbo napisal:občan ti si šiptar...
ti si pa potreben, da te šiptar, pa tudi nekah bih je v posavju
Jebo majko ka si pa ti ftov napisat?
Uredništvo spletnega portala ePosavje.com ne odgovarja za objavljene komentarje, ki so jih poslale naše bralke in bralci.
Prosimo za strpno debato!
hvala!
FOTO/VIDEO - RK Krško : Trimo Trebnje 32:32 (17:17)
Bravo naši rokometaši!! Le tako naprej še v drugem delu!:)
Znan je razpored tekem v končnici MIK lige
slišal sem, da srednje šolstvo v krškem špara na kurjavi, zato predlagam, glede na to, da nisem do sedaj videl, pa čeprav se vsak dan vozim mimo, da bi bila dvorana leteča da se naziv spremeni v LEDENICO, ker ljudi, ki prihajajo na tekme in treninge ZEBE.
slišal sem, da srednje šolstvo v krškem špara na kurjavi, zato predlagam, glede na to, da nisem do sedaj videl, pa čeprav se vsak dan vozim mimo, da bi bila dvorana leteča da se naziv spremeni v LEDENICO, ker ljudi, ki prihajajo na tekme in treninge ZEBE.
ka je stabo kej narobe al ka?zgleda da sam tebe zebe kako prbijes da res ni!ce bos naviju na tekmi te ne bo zebel bos svicu ko koj ce se pa mislis sam na tekmi neki nastavlat pol pa buls da zmrznes!
občan napisal:slišal sem, da srednje šolstvo v krškem špara na kurjavi, zato predlagam, glede na to, da nisem do sedaj videl, pa čeprav se vsak dan vozim mimo, da bi bila dvorana leteča da se naziv spremeni v LEDENICO, ker ljudi, ki prihajajo na tekme in treninge ZEBE.
ka je stabo kej narobe al ka?zgleda da sam tebe zebe kako prbijes da res ni!ce bos naviju na tekmi te ne bo zebel bos svicu ko koj ce se pa mislis sam na tekmi neki nastavlat pol pa buls da zmrznes!
žal te nisem nič razumel. če si se obregnil ob moj tekst, ne verjamem, da se bom segrel ob vašem slabem navijanju.
prebral sem spletno stran rk, zanimajo me rezultati tudi ml. kategorij. ne čudim se, da je odstopil pomočnik članskega trenerja, ker je bil resnično preobremenjen, z delom pri ml.dečkih, kakor tudi pri vadbi z mladinci in v obeh ima izjemne rezultate, saj se bo z mladinci celo uvrstil v prvo ligo, kljub temu, da za mladince po podatkih spletne strani igrajo pretežno kadeti. z mlajšimi pa ni nič slabše. vse čestitke trenerju, da iz teh igralcev potegne takšno kvaliteto, kar pa je plod vrhunskega dela trenerja.
OBČAN ti se en tak vlki butl da škoda ker sploh še žviš...nimaš pojma pa kr neki blebetaš...boli te papak če zebe ljudi ko pridejo na trening...zato pa je trening da se dodobra ogreješ...in pozabiš na mraz...pa kak mraz...ti si resno bolan....majke mi!!!!če ne pa še boš,če izvemo kdo si!!!!!če prideš na tekmo s srcem za krško,ti mora bit že v prihodu močno vroče....kajti napetost je vedno prisotna...ne pa ti men da je ledenica,nevem ka iščeš pol not,pejt u čatež u đakuzi pa bot tih...al ka ti ni jasn....ka nisi razumel bedak....ka maš samo 1 razred osnovne šole....kdo bo pa tebe razumel zmrznjenc...na ka to pomen "obregnil"povej po slovensk...al pa kr po domače ne ti zmrznjenc!!!!da ti nebomo tisto čebulco pa šnofenljčka rastrgal,ti bom jest dal slabo navijanje...sej vidim kako si zvest navijač ko te pa na tekmah zebe...ka mogoče nimaš srca....zmrznjenc...pejt u peku!!!!ti si res en bedak ki nimaš čisto nič pameti in se ne zavedaš kaj si napisal in kaj trosiš okoli...pazi da kdo ne zve zate...res bo vroče ko u peklu....ahahahahahahahaha.....zmrznjenc!!!!pa še enkrat ti povem da te nebo kej ubil,ko boš sedel zmrznjen u dvorani...če bi lepo in s srcem navijal bi ti bilo prijetno toplo...drugač te bomo kr z bencinom polil in vžgal...najdeš me na WWW.HUDIC.ZAKURU@TEBOM.COM...AHAHAHAHAHAHA....pa da ti se enkrat ne pade na pamed da nas navijače užališ....verjem da ti bom tisto tintaro razbu...zmrznjenc....bu...bu...bu...bu....da neboš zmrznu...mal šnopca pa bo....ahahahahahaha
moram priznati, da sem se malo usral od napovedi starega navijača, zato bom jutri dal na občini brežice prošnjo za preselitev iz pohance v dobovo. tam upam, da me ne boš dobil, saj bom zaščiten od zelo dobrih navijačev dubuve!!!! svečano obljubim, da bo od strahu od smrkavega navijača, kot se nazivaš, iz spletnih strani izginil občan in se bom pojavil z naslovom ledenica navijač.
star navijač sem čov zgodbe headhuntersov ali lech poznana terrorboysov kak so dobival batine krških huliganov:S občan pojdi na policijo pa te naj dajo v varno hišo, pa vprašanje vseeno kak bo dalje, ker NPB niso samo navijači ampak bronx mafia ki ma veze skos...
en druzga pluvate, noben pa ni nč reku o okrepitvah...
en druzga pluvate, noben pa ni nč reku o okrepitvah...
v soboto prid na tekmo pa boš videl
Lahko vam povem iz prve roke, da pri ogrevanju športne dvorane Krško očitno res šparajo, kar vem od dijakov, ki imajo tam telovadbo, od rokometašev samih kako je na treningih.. tako da to ni ravno napačna informacija. Da se ne bote več kregali okoli tega..
Kako pa zebe navijače/gledalce na tekmi in kako navijajo pa je druga stvar...
očitno je imel občan prav, v temi št.281, pa ni nikjer žalil navijačev. očitno človek pride tudi v dvorano morda pogledat trening, ali pa ima celo v tej dvorani telovadbo in želi protestirati zaradi slabih pogojev za delo.
menim, da je forum namenjen bolj korektni razpravi, očitno pa je, da ima folk rokomet rad in da je rokomet popularen, to pa je tudi nekaj vredno
žal te nisem nič razumel. če si se obregnil ob moj tekst, ne verjamem, da se bom segrel ob vašem slabem navijanju.
Citiraj Sporočilo 283
KMET........kaj pa potem to pomeni.....žal zaenkrat nisem še ne pismen.....toliko da veš
"DA SE BOM SEGREL OB VAŠEM SLABEM NAVIJANJU"potem mi pa ti razloži za koga je to žalitev...pa koker koli jo vzameš,je žalitev za navijače.....je tako ali ni!!!!!!!
OBČAN....jst te čist nč ne zastopim...najprej se nuč pisat in še posebej S L O V E N S K O!!!
ker se mi neda s takimi bedaki ukvarjat kot si ti...ker nimaš pojma in si zmohojen butl....ni lepših besed zate....verjem pa da bomo ugotovil kdo si...ker pravi podatki so vedno za prav denar.....
Pismo ste primitivni eni. Kar se tiče ogrevanja pa v Brežcah niso nč bolši, npr. gimnazija, glede pogojev dela pa bi se tudi dalo razpravljat. Na par kvadratnih metrih garderobe se preriva po 60 punc naenkrat! Posluha od odgovornih pa nikjer...
FOTO/VIDEO - RK Krško : RK Klima Petek 32:33 (18:19)
Nazadnje urejal ePosavje (20.03.2010 23:22)
VASJA FURLAN(klima petek maribor) TI SI NAJVEČJE GOVEDO NA TEM PLANETU....NISI NOBEN ŠPORTNIK IN NE ZASLUŽIŠ SI IGRANJE V 1.ligi KAJ ŠELE V SLOVENSKI REPREZENTANCI....
Klepej iz bolnice, Sever poškodovan
FOTO/VIDEO/STATISTIKA: RK Krško : RD Ribnica Riko Hiše 28:29 (12:11)
Krški rokometaši v Škofji Loki
MISLIM DA JE KONEC BOJA ZA OBSTANEK,IN DA SE LAHKO ROKOMETNI KLUB KRŠKO POČASI PRIPRAVLJA ZOPET NA 1.B LIGO.TAKO BODO IGRALCI ODŠLI,TRIBUNE BODO PRAZNE ,NAVIJAČEV VEČ NEBO,KER BODO ZAČELI NAVIJAT RAJE ZA FUZBAL ALI KOŠARKO......SKRATKA VSE GRE NAVZDOL!!!VODSTVU KLUBA PA ŠE KR NE PADE NA PAMET DA BI V TEH NAJTEŽJIH TRENUTKIH POMISLILI NA NAVIJAČE(N P B)KI JIM ZVESTO STOJIJO OB STRANI.....PRAV VAM BOT DA STE BILI BREZ NJIH U ŠKOFJI LOKI....IN VERJEMITE DA SE BO ŠE TAKO DOGAJALO NAPREJ,KOLIKOR SEM JAZ SEZNANJEN FANTJE NIMAJO AMBICIJ HODET NA TEKME DOKLER SI BODO SAMI MOGLI PLAČEVATI PREVOZE NA TEKME.....NI POŠTENO DA KLUB NE UREDI ZASTONJ BREZ (10EUR)DOPLAČILA ALI TAKO REČENO KLUB POL NAVIJAČI POL,MISLIM DA TEGA NEBO VEČ....VSAJ TAKO SE MENJO FANTJE!!!!!!!IN UPAM DA KO BODO NAJPOMEMBNEJŠE TEKME NEBO NAVIJAČEV V GOSTEH....KLUB PA NAJ SE MALO ZAMISLI....ŽE SEDAJ V ŠKOFJI LOKI JE BILO ŽALOSTNO BREZ NJIH!!!!
Sporočil [ 276 do 300 od 396 ]