101

Re: Krški rokometaši v 1.A ligi

afp dubuva
fantje, ka bo v kk leteča dvorana, zaradi česa?! invalidnih npb?! ki si rečejo ultrasi a navijajo ku stare babe v bundesligi?! smešni ste

nisem npb-jev odvetnik, tako, da to se boste sami zmenili.  zanima me pa, katera polovica navijaške skupine dobove pa si ti? un ta velik al un malo manjši?
prednost vašega navijanja je, da se dva lažje zmenta kaj bosta navijala smile

102

Bravo naši.

Fotografije iz dogodka so katastrofalne, sramota za fotoreporterja, da ne zna osnovnih veščin fotografiranja.

103

Bojan napisal:

Bravo naši.

Fotografije iz dogodka so katastrofalne, sramota za fotoreporterja, da ne zna osnovnih veščin fotografiranja.

hvala za pohvalo!

ps. Bojan, vabljeni k sooblikovanju vsebin na portalu!

Nazadnje urejal Blaž (08.11.2009 12:02)

104

dobr so špilal. treba čestitat fantom!

105

Bojan napisal:

Bravo naši.

Bojan, bi se dalo dogovorit za kakšno izobraževanje, prosim! Koliko računate uro izobraževanja za laike?

106

@Bojan, @Matic

Povezava. Hvala!

@topic

nekatere informacije s foruma so se uresničile (Zorc, Primožič).  Je pa ta odgovor zanimiv in vreden ponovnega citiranja.

Ki so začeli hoditi na tekme, šele sedaj ko so Krčani v prvi ligi, ki pred tekmo spijejo pivo ali dve, med tekmo malce godrnjajo, ker po njihovem mnenju je un prestar, ta premlad, un ne zna branit...ta drug je hrvat pa itak nima pojma o pojmu...po tekmi pa še kakšen priček da se ja jeziki razvežejo...Kako so vsi nesposobni in kako bi bilo treba narediti to ali on...

107

cast napisal:
kr en napisal:

"1 vratarji(pripeljan stevanovič in grošelj(2 katera nista naredila za krško popolnoma nič)danes(medo sedi in nima teoretičnih šans da pride na gol,ker se je ta  hrvaški strateg odločil da bo branil njegov kockasti,za drugega brilija pa sploh ne vem kje je al je raje nehal!!!!spomnimo se lanske sezone kako sta odbranila celo sezono!!!!in to bi jaz zadržal tudi v 1 ligi!!se pravi,NAPAČNO VRŽEN DENAR!!!Medved za predsednika!!
2(beki) savič kok ma dan!!!mogoče upravičen nakup!!!šarenac -ker profesor je njega prpeljal???en se norca dela iz nas ljubiteljev rokometa!!se pravi smo že 3 krat vrgli denar stran!!DANES(šoba na pivotu,drnovšek,ki je pa skozi vsa leta pridno treniral sedi na klopi,ker se strategu ne dopade!!!"

Dragi gospod Janko!
Glede na to, da ste nekoč igrali rokomet in se imate za nekega privrženca kluba, za katerga mu ni vseeno in očitno spremljate situacijo v klubu ter kot sem razbral ste "dihali" s klubom tako v slabem oz. ko so igrali v nižjih ligah, kot danes ko so ponovno pri vrhu, Vas moram negirati in dejati da očitno le ni tako. Očitno ste spet le eden izmed tistih, ki prihajajo na tekme le ob zmaga ter so nenazadnje začeli spet, po razpadu Interierja, spremljati rokomet šele lani, ko je klub dobil nekako finančni "injekcijo" in Vam je prišlo na uho, da pa so le nekakšne možnosti, da se uvrstijo v 1. ligo. Vas ne obsojam, in večina navijačev je takih, žalostno pač. Moram Vas sicer popraviti ker ste malo kvasili neumnosti, kar je seveda posledica nespremljanja rokometa vrsto let.
Kot prvo Grošelj. Za njega ste dejali, da za krško ni naredil nič.Očitno Vam, razen ko je tam igral Interier, stara dvorana v OŠ Leskovec ni dišala oz. Vam je bila lokacija tuja , da bi kdaj prišli pogledat fante, ki so se, da ne bom rekel "tepli", borili v 2., najnižji ligi ter tako naredili temelje za današnji klub in ga oni pripeljali v 1.b ligo. Fante, ki so dihali za eno,bili pravi prijatelji, ki so bili ponosni da oblečejo krški dres, pa čeprav so igrali za večerjo ali pa še to včasih ne.In kje so te fantje danes?Se kdo vpraša? Trenutno so v klubu le 4je! Kje so Luskovec, brata Šebalj, Bajda, Žičkar, Markl, Gaši, Zorič in ostali fantje. Z malo pokazanega spoštovanja v klubu oz. šprtnega direktorja kluba (Šiškota) in ostalih "briht" krškega kluba bi marsikateri fant še danes ostal v klubu. In fantje so imeli kvalitete, da bi lahko igrali 1. ligo in potem ne bi rabili nobenih okrepitev, tujcev. Se je kdo kdaj vprašal to. In kdaj se je začel razpad te homogene ekipe? Ko je prišel denar in novi trener,Alan, in so začeli mešati drek!
Koliko igralcev je takrat nehalo ali pa so odšli v druge klube...No beseda je tekla o Grošlu. Očitno gospod Janko niste bili niti enkrat na tekmi nižjega ranga kjer se je klub vrsto let boril za vstop v 1.b ligo, da bi opazili da je ves ta čas med vratnicama stal, prav ta Grošelj, Marko Grošelj, katerga ste le par vrstic nazaj nezasluženo in nepravično popljuvali, da za klub ni naredil nič. Ravno on je bil eden ključnih mož, da je takrat krško prišlo v 1.b ligo,zasluge gredo seveda vsem fantom, da ne bo pomote. Takrat je bil res v izvrstni formi in sta z Brilijem tvorila neverjetno uspešen tandem. Z Brilijem, o katerm ste prej, kot veliki poznavalec, prej spraševali kje je in Vam povem, da trenutno igra za Brežice. Če ste pa šele lani začeli hoditi na tekme gospod Janko, je bil pa Grošelj v Franciji v Dijonu oz. je igral za tamkajšnji klub, kakor tudi Zvonko Šebalj. Toliko o Grošlju in ostalih fantih , ki so dali klubu toliko kot mu bo malokdo in so se borili za klub tudi v najnižjih ligah ter niso odnehali, kajti bili so ekipa, ekipa, ki je dihala eno,pa čeprav samo za sendvič in sok!

SVAKA ČAST!!!TO JE KOMENTAR ...desetka ni kej!!!!!!!!!!

se pridružujem zapisanem

108

hodim na tekme se iz leskovske os in vem da rokometna igra ni lahka, sam sem namreč treniral z mikijem, jazotom, šobo in vsemi temi fanti...vem da je lahko biti pameten in skritizirati igralce s tribune ampak na igrišču je vse drugače... kdo je rekel da se tujec ne bori... llahko vzamemo primer arapoviča na tekmi s preventom ko se je boril res tako kot treba.. je zapravil nekaj žog ampak vseeno pohvale za igro...mislim da je trener uvidel da tudi kukavica ni se za v staro šaro...sicer igra malo ampak je to kvalitetno..prej je igral preveč in vse je viselo na njemu... moti me le dejstvo da čanžar ne igra dovolj...u bistvu oba mata manjšo minutažo toni sploh ne igra franci pa bolj malo.... trener ve kaj dela in mu treba zaupat... tko k je bonova uče rekla da je ona ideolog in da se mora ona odločit kako in kaj tako je tudi tle...seveda pa morjo to na igrišču pokazat tud igralci... pa še to... Grošelj tud če ne igra je fenomen v motivaiji...njemu je (zgleda tako) vseeno če igra al ne sam da jih vzpodbuja... svaka čast fantom...igrajo dobr sam tako naprej pa bojo rezultati...
Čestitke za zmago...

lp

109

Čestitke fantom!

Bila je težka tekma, ker je bil pomemben rezultat, zato tudi veliko nespametnih napak. Upam, da je sedaj krč minil in da bo sedaj igra stekla in da bo tudi KK imela kakšen dober dan....potem lahko zgubi vsakdo!

Meda je št. 1, da smo zmagal tokrat!!! Bravo poba.

Jutri Cele...

Kje ste sedaj kritiki. Pred tekmo so vas bila polna usta, sedaj ste pa utihnili. Lahko bi napisali kakšno pohvalo, pa je ne boste, ker znate samo kritizirati doma iz naslonjača....

Ne morem pa mimo tega, da Medo in Franci ne igrata dovolj???!!!! Prav tako Toni bi moral kaj igrati.

Šoba, ne obupaj prehitro in čakaj na svoj trenutek, tudi ta še pride!

lp

110

igra je bla bolj tko, se vidi da so neuigrani, ampak pike so ostale doma-to je važn ker ni vseen play out začet z nula al pa štirim točkam - čestitke za zmago
drgač pa, do 20 minute sta od domačih igrala sam miki in jazo, v skladu z novo klubsko politiko jugonostalgije;)
btw: šoba se mi je kar smilil tam na klopi...samo še to - blo bi 10 razlike če bi se trener spomnil prej menjat golmana, ki je imel do 40. minute dve obrambi
pa še o npb: sicer nekaj tulijo in bobnajo, ampak dokler imajo na fer tekmi brez vsakega povoda primitivne izpade to zame niso navijači

111

ne bi komentiral debate, bi pa veljalo izpostaviti besede Ž.Babića v intervjuju za klubsko spletno:

Krško vidim kot malo mesto, spoznal sem da je vse na svojem mestu in zelo urejeno in kar je zame eno pomembnejših zrcal vsakega posameznega kraja, s prelepim pokopališčem.

Če ne spoštuješ okolja, tudi ta ne bo tebe. Držim pesti za uspehe!

112

Blaž napisal:

ne bi komentiral debate, bi pa veljalo izpostaviti besede Ž.Babića v intervjuju za klubsko spletno:

Krško vidim kot malo mesto, spoznal sem da je vse na svojem mestu in zelo urejeno in kar je zame eno pomembnejših zrcal vsakega posameznega kraja, s prelepim pokopališčem.

s športa na pokopališča.   vsaka čast kostaku, da ima tako urejeneo pokopališče. verjetno pa je kostak tudi sponzor nekomu v tem klubu

113

star krčan napisal:
Blaž napisal:

s športa na pokopališča.   vsaka čast kostaku, da ima tako urejeneo pokopališče. verjetno pa je kostak tudi sponzor nekomu v tem klubu

OH! Grobove urejajo ljudje, ne d.d.-ji. dajmo raje s pokopališča nazaj na šport...

Nazadnje urejal Blaž (09.11.2009 14:52)

114

pa še o npb: sicer nekaj tulijo in bobnajo, ampak dokler imajo na fer tekmi brez vsakega povoda primitivne izpade to zame niso navijači

TO RAJ PRODAJ KTERMU DRUGMU!

115

Fantje, kljub psihično težki tekmi vam čestitam za  zasluženo zmago. Le tako naprej...

116

npbboy napisal:

V drugi minuti tekme gostom pojete " pušite qrac ", sodnika sta itak cigana, poškodovanemu preventovemu igralcu pa tulite  " dej ga na smrček ". Pravi navijači, ni kaj...
Me zanima kolko bi vas plačalo karto, če vam jih dušan ne bi zastonj talal...

117

krčan napisal:
npbboy napisal:

V drugi minuti tekme gostom pojete " pušite qrac ", sodnika sta itak cigana, poškodovanemu preventovemu igralcu pa tulite  " dej ga na smrček ". Pravi navijači, ni kaj...

a to je višek izpadov v kk?! ahahahahaha koji ultrasi

118

krčan napisal:
npbboy napisal:

KRČAN TI SI BINDEK!!!!!!! DA NE BI TI DUBU PO SMRČKU!!!!!!!!!!! SMO PLAČAL ČLANARINO DA DOBIVAMO KARTE HLOD ZAHOJEN! ČE TI NE PAŠE HOD NA FUZBALL! 3.LIGA! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHA

NPB 4EVER

119

npb napisal:
krčan napisal:
npbboy napisal:

KRČAN TI SI BINDEK!!!!!!! DA NE BI TI DUBU PO SMRČKU!!!!!!!!!!! SMO PLAČAL ČLANARINO DA DOBIVAMO KARTE HLOD ZAHOJEN! ČE TI NE PAŠE HOD NA FUZBALL! 3.LIGA! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHA

NPB 4EVER

Nimam kaj dodati, si vse sam povedal;)

120

krčan napisal:
npb napisal:
krčan napisal:

NPB 4EVER

Nimam kaj dodati, si vse sam povedal;)

hahahha.. muca jezik popapala!!!!!!!!!!

ni nas veliko in ni nas malo al zate dal bom vse kar se bo dalo... NUCLEAR POWER BOYS!

121

FOTO/VIDEO: RK Celje Pivovarna Laško : RK Krško 37:14 (16:6)

Posavje - Brežice, Krško, Kostanjevica na Krki, Sevnica, Radeče, Bistrica ob Sotli

122

sem mislil, da sem samo jaz kmet iz sremča, sedaj pa vidim, da jih je še več. naj nihče ne da komentarja sem vzel taim avt v prvi minuti.

123

kmet napisal:

sem mislil, da sem samo jaz kmet iz sremča, sedaj pa vidim, da jih je še več. naj nihče ne da komentarja sem vzel taim avt v prvi minuti.

Izjemno zanimiva zadeva se je zgodila že po minuti in pol igre, ko je pri rezultatu 0:0, na začudenje celotne dvorane, gostujoči trener Babič zahteval minuto odmora.

rk-celje.si

124

37:14...ne morem verjet; upam, da so se samo vnaprej predali in da se ni začel tihi bojkot v moštvu...
in da sesujejo ormož za kazen

125

na spletni strani rk sem prebral, da sta  mlada igralca pustavrh in kodrič in pridobila izkušnje za naprej. pridobila sta izkušnje za v bodoče kako se izgubi z visokim sramotnim porazom. vprašanje pa je zakaj igrajo otroci proti celju in ne tisti, ki bi to lahko in jih danes ni v klubu ali celo sedijo na klopi