Re: Obnova Trga Matije Gubca
mogoce bo pa dnevni red zdaj, ko bodo odprli trg... ![]()
| Želite objaviti svojo novico ali dogodek? - Kliknite! | ![]() | |||
| ||||
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Posavje forum - Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Sevnica, ... » Komentarji » Obnova Trga Matije Gubca
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
mogoce bo pa dnevni red zdaj, ko bodo odprli trg... ![]()
oz. vozni red. se opravicujem.
Avtobusne postaje?
Ne.
Včeraj mi je prijatelj razložil. Gre za podzemno železnico, ki jo bo imelo mesto v dalnji prihodnosti. na trgu Matije Gubca bo glavna postaja.
Temu se reče vizionarsko načrtovanje...:)
dokler nam občino vodijo nekrčani bo za krško itak vse dobro
obnova trga je zame zgolj nanašanje šminke za mazanje oči naivni raji pred volitvami prihodnje leto
poceni šminke, da ne bo pomote
Krško namesto (vele)mesta postaja ena velika vas. žal.
dokler nam občino vodijo nekrčani bo za krško itak vse dobro
obnova trga je zame zgolj nanašanje šminke za mazanje oči naivni raji pred volitvami prihodnje leto
Če imaš v mislih Bogoviča se pelji kdaj v Koprivnico odkoder je, pa boš videl kako je poskrbel za "svoj" kraj.
Upam, da nimaš kakega športnika s spuščenim podvozjem.
Trg Matije Gubca v novi podobi
krčan napisal:dokler nam občino vodijo nekrčani bo za krško itak vse dobro
Če imaš v mislih Bogoviča se pelji kdaj v Koprivnico odkoder je, pa boš videl kako je poskrbel za "svoj" kraj.
Dokler bo pri ljudeh edini kriterij razvoja, uspešnosti in vizije nov asfalt na cesti, obojestranski pločnik čez vas ali nov tlak na trgu smo ga naje...
Mene bolj zanima kvaliteta bivanja! Če mi jo na eni strani uničijo s popolno degradacijo okolja, v katerem bivam, naj mi ponudijo vsaj nekaj na drugi strani tehtnice.
Poleg Bogoviča sem imel v mislih celotno občinsko upravo, saj niti enega oddelka ne vodi Krčan.
Andrej napisal:krčan napisal:dokler nam občino vodijo nekrčani bo za krško itak vse dobro
Dokler bo pri ljudeh edini kriterij razvoja, uspešnosti in vizije nov asfalt na cesti, obojestranski pločnik čez vas ali nov tlak na trgu smo ga naje...
Mene bolj zanima kvaliteta bivanja! Če mi jo na eni strani uničijo s popolno degradacijo okolja, v katerem bivam, naj mi ponudijo vsaj nekaj na drugi strani tehtnice.
Poleg Bogoviča sem imel v mislih celotno občinsko upravo, saj niti enega oddelka ne vodi Krčan.
wow, od kot jih jemleš? se strinjam s tabo!
Šaljivci: Fontana na trgu v milnici
Sporočil [ 26 do 35 od 35 ]
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija