26

Re: Sevniški "umetnik" Matjaž Gornik

Spoštovani!

Sem Gornik Dragica, mamica od Matjaža Gornika. Na vašem forumu eposavje.com sem opazila temo  o mojem sinu, ker pa se je moj sin Matjaž iz medijev čisto umaknil želim in prosim, da temo izbrišete, ker je neprimerna in žaljiva!
V nasprotnem primeru se bo z tem ukvarjala socialna ustanova.

Hvala in lep dan želim še naprej,

Dragica Gornik

... in ljudstvo bo odločilo.

Torej?
(Blaž)

Nazadnje urejal ePosavje (01.09.2009 13:21)

Posavje - Brežice, Krško, Kostanjevica na Krki, Sevnica, Radeče, Bistrica ob Sotli

27

Bil bi že res čas, da umaknete tole, kot vidite nobenega ne zanima! Pustimo to, zbrišimo temo in živimo dalje! wink wink

28

Seveda, sem za! Fant se je umaknil iz medijev in lahko brze skrbi umaknete tole temo! smile tongue wink

29

Aboslutno za umik.
Čeprav sem mnenja, da se ljudej izpostavljajo na svojo pest, in morajo poseldice dobre ali slabe "pojesti", se strinjam z izbrisom teme, saj gre neglede na vse še za mladeniča, ki se je pravi čas "spametoval".

30

Ljubljana.boy ali Tomaž. Odloči se kaj boš. Dvojna osebnost težko!

Čeprav sem mnenja, da se ljudej izpostavljajo na svojo pest, in morajo poseldice dobre ali slabe "pojesti".

Ravno to lahko koga izuči. Čeprav, ko si tako "kontaminiran" tudi prostovoljni umik ni rešitev.

31

nej ustane

32

No Blaž lepo počasi! Kokr sm opazil si dobil elektronski e-mail od enega od staršev fanta in prosim, da tole upoštevaš in ne ti meni da bo ljudsto odločilo! Konec koncev ti upravljaš forum ne ljudstvo, res da člane ne nadzoruješ vendar nekaj si zapomni tale tema bo šla tko ali drugače stran! četudi ne boš hotel! Toliko!

Lep dan.

33

odvetnik napisal:

No Blaž lepo počasi! Kokr sm opazil si dobil elektronski e-mail od enega od staršev fanta in prosim, da tole upoštevaš in ne ti meni da bo ljudsto odločilo! Konec koncev ti upravljaš forum ne ljudstvo, res da člane ne nadzoruješ vendar nekaj si zapomni tale tema bo šla tko ali drugače stran! četudi ne boš hotel! Toliko!

Lep dan.

Trojna osebnost? In ne, nikogar niti najmanj ne nadziram. A je vse preveč jasno kaj in kako. Zato predlagam, da temo zapremo in mir.

34

No vsaj nekaj pozitivnega iz tvoje strani, sicer pa kerga še sploh ta tema zanima?! LOL
Zapri in konec! smile
Lep dan