76

Re: Obnova ŠRC Brestanica do 2010

Žaba navaja en primer, ta pob je vredi in je super plavalec, res pa je, da se mu prsti lepijo za dnar kot bi meu lepilo na njih, saj je poba brihtn in zna skoristit ponujeno priložnost, a ni edini, zaka ne če lahk.

Rezultati govorijo sami zase!!!!!!!!

Menim, da ni potrebno biti strokovnjak plavanja, da znaš spremljati obvestila in brati Obzornik.Postaviš radar in imaš mozaik.

Ob vsakem mnjenju je nekaj resnice,moreš znati brati med vrsticami.

Obzornik nikoli ne bo verodostojn cajtng. Ko se samofinancira z lovkami politke, pol je vse skup larifari. In na to se zgovarjat kot del mozaika.. Ne ga biksat.

Nestrpnost ogroža sodelovanje in nadaljnja pogajanja okoli bazena. Morali bi delati na združevanju in zbiranju ljudi isto razmišljajo, ali vsaj podobno. Še enkrat ponavljam, ljudje so zmanipulirani, zavedeni, meni je to uspelo dokazati.

Sej v debati je nekdo enkrat že neki reku... Ni govora o klubu, da klub potrebuje objekt. Da ga ljudje potrebujejo.. Jst bi se še enkrat več strinju s tem..

77

A so taka modrovanja produkt nevoščljivosti? Heh, slovenska tradicija ali plavalna!? Biti pameten, nevoščljiv in obsojati v naprej. To ve danes vsak. Težko je, ko ne veš kdo je na drugi strani, kaj!? Istočasno je zanimivo, zabavno.

Težko je. A kljub vsemu so tisti, ki se izpostavijo z imenom (in priimkom) nato kar takoj deležni težkih besed. Češ, kdo pa si, da nam boš govoril.

Dvomim, da le malo kdo od zgornjih sogovornikov upa sneti "masko" in stopiti iz anonimnosti.

Bi se pa še enkrat pridružil stavku:

Nestrpnost ogroža sodelovanje in nadaljnja pogajanja okoli bazena. Morali bi delati na združevanju in zbiranju ljudi isto razmišljajo, ali vsaj podobno.

Naj bo to vodilo vseh!

78

žaba napisal:

Nekateri plavalci so tudi člani triatlon, nogometnega, rokometnega, gimnastičnega in še kakšnega kluba. Ne vidim nobenega problema, če nastopajo tudi za njih. In ni res, da je bil primer s triatlonci prvi - lahko naštejem vsaj dvajset drugih, ki jih poznam s podobno zgodbo. Recimo Robi Berič, zdaj nogometaš Interbloka je kar nekajkrat nastopil na državnem plavalnem prvenstvu, ker je treniral oboje. Tudi rokometašev je malo morje bivših plavalcev skozi zgodovino, tak da res ne vidim problema v tem, da nastopaš za dva ali več klubov. Za mularijo je itak najbolje, če so čimbolj vsestranski dokler se ne odločijo za en šport

by the way,poznavalec že nisi,če bi bil bi vedel,da ne gre za mularijo,ter za odrasle plavalce sedanje člane kluba.Pred časom se je na veliko in široko govorilo, da je plavalec PKC na Slovenija plava nastopal kot triatlonc,za to obstajajo dokazi.Krožijo govorice,ki so prav tako preverjene,da ta isti sedi še vedno na 2.stola(po principu kdor več da)v obeh klubih ima funkcije(triatlon klub in PKC).Money,money,money!:D
Pa njegov očka trka javnosti na vest o sramoti krškega bazena,mogoče ta poteza prinese še več money,kaj pa veš!?
Ta Jože je res bistra glava,da se ometuje z nekimi imeni po forumu,pa je ta ,pa ni ta!To nam vsem,da misliti,če je on res v UO kakšni so šele ostali člani,namreč imam občutek,da je on konjenica.Pere umazano perilo kluba kar na forumu.Postavlja nekatere pred špego,a itočasno izjavlja,da je dotični,ki ga pluva veliko naredil za klub,kje za Boga je spoštovanje in morala g.Jožeta.Ne morem odgnati misli,da je v tem klubu res nekaj narobe.
Že nekaj let spremljam dogajanja v zvezi bazena.Mislim,da posavje potrebuje urejen prostor za plavanje kot športno discplino,za rekreacijo,za tekmovanja in podobno.Sprva so moje misli bile usmerjene na gradnjo novega v Krškem.Po branju poročil z udeležbah na tekmah je bilo moč opaziti močne pritiske na javnost prek medijov z stani PKC,v smislu ne pogojev ,kar mi ni bilo všeč.Zamislimo se koliko je državnih,evropskih in svetovnih prvakov,ki trenirajo v nemogočih pogojih,imajo trdno voljo in kvalitetne trenerje,vse manje denarja in sponzorjev.Sedaj ob takih dogodkih,ki PKC spremljajo v slabi luči,vse splošni svetovni krizi,(Slovenija ni izjema )je skrajnje neodgovorno pričakovati nov pokrit bazen v Krškem z vsemi planiranimi objekti poleg.Zraven toliko bazenov v posavju v tem času graditi novega je luksuz.Vprašajte se kje plavajo Novomeščani,pa ne burijo duhove in ne zganjajo cirkusov.
Sedaj sem mnjenja,da je obnova bazena Brestanica odlična rešitev in edina primerna.
Plavalci, njihovi starši,vsi ljubitelji plavanja,naj otprejo oči,kajti,če se vodilni v klubu do sedaj niso znali zboriti,dilogom, kompromisom in dobrim proektom,jih je potrebno preprosto odstraniti iz plavalnih vod.Kot kaže je vodstvo PK Celulozar prava utopija,ki za sabo vleče nekaj tečajnikov in peščico tekmovalcev o cifri 150-tih plavalev je treba obvestiti inšpekcijo,verjamem,da bi najdla še veliko nepravilnosti o katerih se v zadnjem času šušlja.Enkrat naj se zgodi, da za neodgovornosti negdo odgovarja.Nauk bi bil, tudi za druge klube!!
Lep večer vsem

Menim, da dejansko ni nič narobe, če športnik nastopa za več klubov hkrati, še posebno, če ima rezultate, ki so seveda podkrepljeni z delom, vsakodnevnim garanjem. Pri zgoraj omenjenem športniku se lahko trdi, da mu ni money, money glavni cilj, če pa že "pokasira" kakšno nagrado na tekmovanju, pa je to rezultat njegovega odrekanja na vseh področjih. Po vsem odrekanju uspešno zaključuje fakulteto, katero je skozi ves študij uspešno zastopal na raznih pomembnih tekmovanjih, v naslednjem tednu pa se bo udeležil tudi evropskega prvenstva v triatlonu na Nizozemskem.
Tudi njegov očka je upravičeno potrkal na vrata javnosti, saj se je ravno po tem članku v krškem mediju pričela malo bolj konstruktivna debata o izgradnji novega bazena. Očitno se vidi, da oseba, ki je pisala gornji članek pozna zelo slabo zgodovino plavalnega športa na našem območju, da tako prepričljivo primerja Krško z Novim mestom, ki seveda nima nobene plavalne tradicije. To, da se danes ta oseba strinja in daje prednost obnovi brestaniškega bazena, se mi zdi normalno, saj po vsej verjetnosti šele kratek čas domuje v bližini brestaniškega bazena, prej pa, ko je bila samo začasno v Krškem, pa ji take misli po vsej verjetnosti niso rojile po glavi.
Verjerjetno je ta oseba zelo dobro seznanjena z delom v TK Krško in PKC in glede na zgoraj omenjene izjave taki člani ali ljubiteljski člani obeh klubov, nimajo pri samem delu klubov kaj iskati.

79

grunf napisal:
Winkler napisal:

Ljudje izgubljajo razsodnost. Z denarjem se igrajo kot z monopoly listki. Malo tu, malo tam.

Popolnoma se strinjam s tabo, da Brestanica potrebuje prenovo. Sploh pa se podpišem pod zgornji stavek.

Nekdo mi je omenil, da so nekje na Koroškem za 1,5 mio EUR zgradili cel kopališki center. Pa sem našel link, kjer je malo opisano link do investicije na Ravnah.
Nima smisla izgubljati besed o razsipavanju denarja. Če pa že bodo rihtali bazen v Brestanici, naj rešijo še tisto pot mimo šole, ki naj bi šla baje za bazenom na križišče pri Tespacku.

Če bi dali saramatiju ali podobnim 1,8 mio Eur, naredi dva pokrita bazena. big_smile

ja saramatiju komu pa,al pa timija si pozabu,saj tako vse dela saramati pa timi,že zdaj ne vem al majo pol pol z našimi veljaki,kajti naše firme tako ne pridejo niti do drobtinic,kaj šele do resnega posla,samo naši pošteno polnejo proračun oni pa nosijo smetanco v svoja republika kosova,v šoli majo pa njihovi otroci malce zastonj,pravzaprav za naš in tudi moj denar

80

Jst res ne vem zakaj se tolk bunite. Pač odločl so se da nardijo sanacijo bazena v Brestanici.

Zasledila sem tudi to, da zato, ker je Krško večje, potrebuje bazen, mi v Brestanici pa ne. Torej je problem v velikosti krajev??

81

Zasledila sem tudi to, da zato, ker je Krško večje, potrebuje bazen, mi v Brestanici pa ne. Torej je problem v velikosti krajev??

O tem je bilo udarjeno veliko tipk. Čakamo na lokalne volitve...

82

Bazen Brestanica bo, Krško še v delu

Posavje - Brežice, Krško, Kostanjevica na Krki, Sevnica, Radeče, Bistrica ob Sotli

83

Stekla bo obnova ŠRC Brestanica

Posavje - Brežice, Krško, Kostanjevica na Krki, Sevnica, Radeče, Bistrica ob Sotli

84

Pozdravljeni

Kot prvo.
Obnova brestaniškega bazena nima nič s  krškim.Za obnovo bazena v Brestanici,se bo prerazporedil denar  za obnovo gradu Brestanica.
Kot drugo.
Če je bil zadnja leta brestaniški bazen dober za vse ki ste pral riti v njem,zakaj nebi bil še naprej?
Kot tretjič.
Toliko malo kot se je v Brestanici naredil pod vodstvom tega župana,se ni prej nikoli.Pridite pa si poglejte.
Kot četrtič.
Ali obnova Gubčevega trga,ni metanje denarja stran?Kaj je treba fontano.....
In še bi lahko našteval.
Obnovi naj se brestaniški bazen,naj se tudi pokrije,župan pa naj poskrbi za avtobusno povezavo iz  krškega in za avtobusno povezavo iz železniške postaje v Brestanici.V  brestanici se kopajo tudi Blančani.Kopajo se tudi  iz KS Rožno-Presladol,KS Senovo in Koprivnica,pa tudi od drugod.Brestanica pa je tudi nekje središče občine in tako so enake razdalje do bazena.Spomnimo se samo argumenta za središče pokrajne posavje(Krško je v sredini).
Lep pozdrav

85

jani napisal:

Toliko malo kot se je v Brestanici naredil pod vodstvom tega župana,se ni prej nikoli.Pridite pa si poglejte.

Sej to bi lahk rekl tud za mesto Krško. Ka se je pa spremenil? ajd, da te čujemo