•  eBelakrajina.si  •  eCelje.si  •  eDolenjska.si  •  eLjubljana.si  •  ePosavje.com  •  ePrimorska.si
•  Galerija  •  Forum
Želite objaviti svojo novico ali dogodek? - Kliknite! 1A INTERNET - pridružite se nam!
ePosavje

Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.

Pošlji odgovor

Pošlji odgovor

Napišite in pošljite novi odgovor

Lahko uporabite: BBCode Slike Smeškoti

Vsa označena polja (zahtevano) morajo biti izpolnjena preden je obrazec lahko odposlan.

Zahtevane informacije za goste

Zahtevani podatek
[b][i][u][url][email][img][list][*][quote][code][color=]
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:
Možnosti sporočila

Pregled teme (novejše najprej)

1

Blaž napisal:

Čeprav nimam nobenih težav z njimi se počutim neprijetno, ko jih srečam.

Smo krivi sami, oni ali vsi malo? smile

vsak bo reku, da so polcaji krivi. Ka pa vem

2

Čeprav nimam nobenih težav z njimi se počutim neprijetno, ko jih srečam.

Smo krivi sami, oni ali vsi malo? smile

3

Očitno pa tatiči spijo ponoč, če lahko dve patrulji nekaj po polnoči v miru pijačkajo na OMVju big_smile

4

Po mojem se ljudje policije bojijo,  kar nam pove kakšna država smo. Čeprav nimam nobenih težav z njimi se počutim neprijetno, ko jih srečam... a mogoče neupravičeno. Tudi število komentarjev nam pove svoje.
Pepi po številu ogledov pa sodim, da policaji gledajo zelo malo, mogoče večkrat v tvojo vozniško.
Pa oprost, hec pa mora bit !

5

Evo, ka smo že pri policajih. Same dobre izkušnje z njimi. Ravno včeraj spet. Mislim, po moje so carji.

6

Zadnjič se peljem skozi Krško. Motorist in marica pri "Kitajcih". Zavijem na Videm, pri tržnici kriminalistka v avtu, ko se čez 5 minut odpeljem je že ni več. Peljem nazaj v staro Krško in omenjena motorist in marica spet čez Krško.

Kako gledate na prisotnost policije? Jo je preveč? Kaj mislite, da je vzrok temu, da so tako pogosto na cestah?

ps.
sem ziher, da polcaji tud naš forum čitajo, pa jih ob tej priliki lepo pozdravljam big_smile